torsdag 27 maj 2010

Ta kontroll över livet!!

Nä nu har jag nått botten på denna depperiod!! När jag fick reda på att jag bara har 75 dagar att stämpla bara för att jag jobbar deltid så tappade jag det sista lilla hoppet!!
Men när man når botten då är det dax att ta sig upp igen och ta tillbaka kontrollen av sitt liv!!
Här sitter jag med en underbar sambo (som för övrigt också har en bra inkomst) 2 underbara barn, ett helt nyrenoverat underbart hus, en båt och goda vänner.....hallå vad kan man mer behöva??? Ja ett jobb då såklart!!
Men nu har jag bestämt mig för att göra något av saken, något jag velat göra länge...PLUGGA!!
Nu har jag ju bästa möjligheten, lite CSN lån och mina 25% på Skogsfamiljen så går det bara fin fint att plugga. Det blir 2 utbildningar via KOMVUX- Redovisningsassistent till hösten och Redovisningsekonom till hösten.
ÄNTLIGEN- lite hopp om en ljus framtid......
Idag är det ju min bloggdag på Landstoken också...Så här kommer en layout om just MOI!!!

Har använt mig av massor av härliga nya papper från Maja Design-Crea Diem!! Ni hittar dem i shopen. Olika stickers från bla. Adornit-Tiny Black, American Crafts-Remarks Sotheby´s och rosa underbara thickers från American Crafts- by the yard.
Jag har blandat lite olika blommor, chalkat och sätt lite halvpärlor runt. Lite färgstarkt band och en bit av Just the Edge- pink!!
3 kommentarer:

Anonym sa...

Hello kära svägerska!
Du är så himla bra och duktig!
Jag tycker att du gör helt rätt val. Att ta kontroll över situationen istället för tvärtom.
Go Tessan Go. Stor Kram!!!

Linapyssel sa...

Du är ju en klippa!! Precis så ska man tackla problemen...på de bara!1 Får man pigga upp med lite candy???? Titta in hos mig och va med!!
KRAM lINA!!
Tycker att du är duktig som sätter dig i skolbänken...tummen upp för dig!!

Malin sa...

Helt rätt! jag kan allt om att vara nere på botten men sedan kravla sig uppåt ;-) Jag skrev oxå för ett tag sedan ett likadant inlägg om att se vad man faktiskt har- och inte bara det man INTE har!

Det kommer att gå toppen med pluggningen!
Kram kram