måndag 23 november 2009

Fjällbacka & Förarbevis!!

I helgen var vi 14 glada kursdeltagare som åkte till Hamburgesund. Vi skulle ha lite praktiskt prov om sjöräddning, en tur i skärgården för att kolla på olika sjömärken och en tur in till Fjällbacka för att intaga en god lunch!!
Vi hade sådan otroligt tur med vädret, solen sken från en klarblå himmel. Då är det verkligen rätt plats att vara på havet!!

Här är Eva en av mina goa kurskamrater!!

Fjällbacka med solen i sikte. Här åt vi Stenungsbakad Italiens pizza...gissa om den var god;)

I Björners lilla träningsbåt fick vi öva på att styra upp båten i lovart eller lä om det kapsejsade bytet i vattnet. Dunkarna som vi plockade upp vägde 25 och 50 kg. Det var verkligen ingen lätt match att få upp dessa ur vattnet, men vi lyckades bra!!
Efter en heldag på havet åkte vi hemåt, sedan på kvällen var det ju dax för premieren av Robbinsson....
Idag är det en ny regnig dag och jag ligger faktiskt sjuk. Har kännt mig dassig ett tag. Idag när jag vaknade så var det rejält halsont samt huvudvärk!! Så det blir att ligga och kolla TV.n idag!!

2 kommentarer:

Malin sa...

Låter som en härlig dag! (Igår, alltså!) Fjällbacka och dess "city-line" är verkligen helt slående och något som i har betraktat från havet och land många gånger! På sommaren är Fjällbacka heeelt underbart!
Grattis till ett väl genomfört prov, och krya på dig!

Kram M

Mats sa...

Stort grattis och tummen upp för förarbeviset. Nu väntas bara sommaren och den "nya" båten.
Krya på dig så länge.

Kram
/Marianne