söndag 20 november 2011

Mera mera julkort!!

I går var det dax att packa väskan för att ge sig i väg till Falköping och en heldagars mara. Hade i tanken att det skulle göras julkort och så blev det, 48 st sammanlagt! Första gången som jag är på en mara och bara skapar kort! Me¨n så roligt vi hade jag Emma och Ann!!
Och inspirationen bara flödade...

4 st av denna storleken blev det 15x15. Hade planerat att göra massor av kort med distressrutor och min favvostämpel, tomten som är på kortet till vänster. Men i all stök på scrapbordet så har jag nog lyckats slänga den i soporna....Inte helt bra. Men igår hittade jag en ny liten sötnos som nu finns i mina ägor. Och vipps fram med distresserna och måla, så jäkla roligt!!


5 st i storleken 11x15 blev det också, här med en anna favorittomte som är enkel att måla, denna är målad med promakers! Glitter och härliga julpapper från maja design!!


Kort i storleken 10x10 är en favorit, passar bra till paketen, gjorde även lite mindre kort med snöre om man bara vill ha det enkelt!


Och så slutligen lite kort till Stayhard butiken. Här skall det vara stilrent, rött, svart och silver. Jag har enbossat min gran i olika färger. Enkla och stilrena. Även lite enkla mindre kort med snören.


I morgon väntas scrappträff igen med tjejgänget. Så det kan tänkas att det bir ytterligare några julkort!


Vill du köpa mina julkort så finns de hos:


*Delikatessboden i Herrljunga
* Stayhard Lagerbutiken Herrljunga

* Hemköpbutiken i Vårgårda


Tar även emot beställningar!!

2 kommentarer:

Fel Person sa...

Nu var jag lite sen att se detta, eller tidig kanske? Väldigt inspirerande!Jättefina kort!

Hege i Norge sa...

Fine kort! Glade juledager.