onsdag 2 november 2011

Avslöjande!

För er som inte redan vet är det nu dax att avslöja min nya arbetsplats. Jag har fått ett riktigt bra erbjudande från Hemköp i Vårgårda att jobba som Löneadministratör på kontoret. Mina arbetsuppgifter kommer variera, allt från personalfrågor, schemaplanering, eventplanering i butik till att jobba i butiken. Känner mig oerhört laddad och taggad att jobba vidare med nya arbetsuppgifter och nya arbetskollegor.
Min sista arbetsdag på Stayhard blev bra, men det är jobbigt att säga hej då till vänner som man fått under sin tid där. men som sagt det är ju bara upp till oss att vi ses igen!

När jag hade fått mitt jobb på Stayhard bloggade jag en LO om mig själv, att jag hade massa roliga utmaningar framför mig. Idag bloggar jag ytterligare en LO om mig, idag har jag valt att döpa den till " La mia vita" Mitt i livet. Nu känns det som om bitarna börjar falla på plats. Ett jobb, underbar sambo, barn hus, goda vänner ...bla bla ja ni vet. Men även en trygghet som jag är oerhört tacksam för.

När jag slutade på Skogsfamiljen känndes det som mitt liv rasade och jag hade ingen aning om hur jag skulle gå vidare. Den omställningen slår en ganska hårt. Men jag kämpade på och med kompetenta människor runt mig tog jag mig vidare. Nu ett år senare ser jag min arbetslöshet och mitt arbetsår på Stayhard som en otrolig utveckling, både på det personliga planet samt arbetsmässigt på Stayhard.

För er därute som har det tufft så tror jag verkligen att det löser sig för er. Man får bara en tyngre väg att klättra, men när man kommer tillbaka på toppen är man faan starkare och bättre än innan!!

Go girls!!
7 kommentarer:

Anonym sa...

Hello,
GRATTIS!!! Vad kul. Härligt när allt löser sig. Fint kort.
Ses på lördag. Ska bli så mysigt.
Kram Gitta

ElinÅ sa...

Åh va härligt, blir glad av att höra att allt ordnar sig för dig!
Lycka till på nya jobbet!!

LOn är jättefin!!
Kram Elin

malin sa...

Grattis och välkommen till "rätt" ort :)

Malin sa...

Fantastiskt roligt för dig! Grattis igen! Låter som att det är ett jobb som kommer att passa dig perfekt.
Självklart blir jag avis, men tiden för "oss andra" kommer väl någon gång även om det i nuläget känns väääldigt främmande....

Du är värd din framgång, hur som helst!

/M

Carina sa...

Grattis och stort lycka till. Kram

Karin sa...

Lycka till!

Allting brukar ordna sig till det bästa bara man fortsätter ha tillit
och det är ju underbart när man kan lära sig ett och annat på vägen :)
kramar

Chris_P sa...

Superfin LO!!

Lycka till!