måndag 4 oktober 2010

Mist+ symaskin= Love!!

På maran i helgen var det massor av inspiration och nyskapande. Mist är något jag använt mig av lite grann. Har inte hittat ett sätt som jag gillar. Men i Lördags så gjorde kära Rimna en så snygg LO med mist+ symaskinsömn för att rama in misten. Kände genast att jag var tvungen att testa detta.

Och så här blev resultatat. Layouten är ett bidrag till Scraplyckans CC som gick av stapeln i helgen. Det skulle finnas en cirkel och färgen rosa med på alstret. Sedan skulle man inspireras av en härlig bukett rosor.
Jag mistade därför runt en cirkel och sedan körde jag maskinsöm 2 gånger runt. Misten är i rosa och lite lila toner. Över kortet har jag använt en overlay, övriga dekorationer ett gammalt bokblad, en blomranka, filthjärta, lite pompom, stickers och lite annat smått och gott!!

Detaljbild.

Hjärtat har jag chalkat och snurrat pompom och ett snöre runt. Ett extra litet charmhjärta har jag bundit fast. Jag har förhöjt bokstäverna genom att rita runt dem med svart penna....
Detta sättet att skapa är något ni kommer få se mer av i bloggen framöver, det kan jag lova!! Så fram med er symaskin och mista på!!!6 kommentarer:

Rimna sa...

Men du så fint!!!

Vad roligt att kunna inspirera duktiga dig!!!

Kram

Anonym sa...

Jättesnygg!

Vilka härliga färger!

Anonym sa...

Vad snyggt!! Vad duktig du är!
Kram

Birgitta sa...

anonym är alltså Biggan....inte anonym längre....

Pillan sa...

Jättehärlig LO du gjort!! Fortsätt använda mist... :-)

A'laEmmeli sa...

Ser jätteläckert ut men det verkar som om hela layoutbilden fallit bort, kan bara se detaljbilden... vill ju se mera!! ;)