onsdag 6 oktober 2010

Gäst DT för Pappersbiten!!

Jag har valt ett kort på mig själv som speglar min otroliga lycka just nu. I höstas var jag arbetslös under en längre tid och detta var verkligen inget kul. Måde inte bra och allt var bara skit. Efter sommaren bestämmde jag mig för att ta tag i mitt liv och börja plugga!! 2 veckor efter min start med studier så trillar det ner ett drömjobb- som Ekonomiassistent i Herrljunga 4 minuter från mitt hem!! Gick på intervju och de ville att jag skulle börja omgående. Så sedan 3 veckor tillbaka jobbar jag 50% på Stayhard I herrljunga och fortsätter med studierna till 50%. Ser verkligen fram emot resten av mitt härliga liv!!


Jag har lagt 2 pappersmallar på mitt CC och sprayat med 2 olika mister, rosa och orange. Jag har sytt med symaskinen en söm som ramar in mistfältet. Sedan har jag jobbat med 3 olika papper från My Mind´s Eye - Meadow Lark!! Även dessa har fått symaskinssöm.


Mina vita blommor har jag stämplat på, mistat och sedan chalkat kanterna. 2 olika band har jag lagt ihop, webb, (orange) och bomulsspets (röd) dessa har jag häftat fast.


Min titel "Jag mot nya utmaningar och mål" består av 6 olika teckensnitt finns på layouten,svarta Kreativ stickers från Inspiration, stora samt små, rosa från Glitz "pink block", oranga från Ecco park och stora röda från egen gömma!! Några små stickers stjärnor och oranga bling från Storytellers!! Självklart ligger det 3D glaze på stickersen och stjärnorna.
Ni hittar det mesta av materialet i shoppen!!
Det ska bli jätteroligt att Gästa Sanna och Pappersbiten under Oktober månad. Tack Sanna för fötroendet!!

5 kommentarer:

Malin sa...

Superhärlig LO, med nya tekniktrenden ;-)

Grattis igen till gäst-DTmånaden!

Kram

Linda Horn sa...

Supersnygg LO!! Stort grattis till gäst-platsen!!

Marianne sa...

Hiver mig dom andra. Riktig snygg LO som tål liftas.
Och den nya trenden blir ju värkligen bra o effektfull.

Kram

ElinÅ sa...

Vilken härlig LO!! Vilka effekter det blir med misten o symaskin. Den du gjorde med cirkeln i inlägget längre ner är ju också helt underbar! Kul att det flyter på med jobb o plugg igen.
Kramar från Elin

A'laEmmeli sa...

Stort Grattis Tessan! Och Grattis till Pappersbiten! Det ska bli jätteroligt att se vad du gör för fint med deras produkter! ♥ Stor Kram Emmeli ps. märklig historia det där med Crimson men tack för att du hänvisade henne till mig! ;)