onsdag 13 oktober 2010

DT alster för Pappersbiten!!

Denna vecka har jag valt att testa 8 is enough! Utmaningen innebär att man skall välja 8 saker ex. papper, dekorationer, stickers, blommor, band mm. Man får använda pennor, lim, cardstock utöver de 8 sakerna. Sedan skall man skapa 4 alster med bara detta meterial.

Jag valde 4 mönsterpapper dubbelsidiga, stickersark, akrylfärg, knappar samt en fjärilsstans!
Jag brukar skapa ”less is more ” så denna utmaning borde funka för mig.



Idag kommer mina 2 första alster i utmaningen. Jag har valt att scrappa i lettersize 8,5*11!!

Min första LO handlar om lilla Musse och hans passion till bilar. Här kör han radiobilar på Liseberg.
Här har jag blandat akrylfärg med vatten för att kunna mista! Maskinsöm fins självklart med!

Stickerbokstäverna kommer från underbara Echo Park ”Everybody loves christmas” Min knapp i form av ett hjärta kommer från You Do Big buttons och finns i flera härliga färger.

Min andra LO även den från Liseberg i sommras, här är Musse i den Flygande elefanten. En attraktion som vi åkte ganska många gånger!


Här har jag använt mig av fler underbara papper från MME Love med do. På denna layout har min akrylfärg blivit fotomatta, samt en ram med svart & vit penna.

Detta var en rolig utmaning att testa. Men jag får känslan av att det blir svårare att skapa de 2 sista layouterna! Mina 2 sista layouter kommer ni få se nästa vecka. Har du inte testat 8 is enough tycker jag absolut att du skall prova!

Materialet hittar ni hos Pappersbiten!!

3 kommentarer:

Pillan sa...

Kul utmaning och smart att välja dubbelsidiga mönsterpapper!
Härliga LO:s... den första blev jag bara SÅ kär i! Helt perfekt med underbara färger och dekorationer!! :-)

A'laEmmeli sa...

Åh va kul att se din version av 8isEnough, en jätterolig men i mitt tycke svårare än jag trodde utmaning. ;) Fast du kan ju konsten att variera dina layouter även om du inte använder så många olika produkter! Superfina layouter som alltid! ♥ Kramis Emmeli

Morfen sa...

Jättesnygga layouter och varma, härliga, färgglada papper. Vad snyggt du fått till mistningen. Jag gjorde egen mist en gång med akrylfärg, men det spred inte ut sig sådär fint när jag sprayade.
Kram på dig och härligt att ha dig som gästis på Pappersbiten!!