onsdag 28 juli 2010

Öland dag 4 & 5, 12-13 Augusti!!

Helt förstummad av det ljuvliga vädret som finns ovan oss, sol, sol och åter sol. När vi packade för denna veckan så trodde vi absolut inte att det skulle bli en sol & bad vecka!! Men vi har verkligen tajmat en riktigt bra sol vecka.
I går tillbringade vi den 3:e och sista dagen i parken. Karuseller, djur men framför allt badland & Piratland för nästa hela slanten.
Jag är en riktig badkruka i vanliga fall, men när temperaturen stiger och solen gassar, då är det ljuvligt att bada och ge sig hän åt alla roliga rutchkanor som man hittar här.
Jag och Bobo gick och handlade glass, men den han man inte äta för denn rann iväg...då är det varmt!!

Idag packade vi åter badkassen för att ta en liten tripp till Böda Sand, En fantastisk badstrand uppe på norra Ölands västra del, 3 km lång. Badade i poolen 25 grader, barnpoolen 30 grader och självklart havet 19 grader, nice!! Vi har haft ännu en oförskämt underbar dag här på ljuvliga Öland. Denna dag avslutades på Böda Sand i deras stora lekpark, till barnens lycka, gott grillat hemma i stugan till kvällen, vitt bubbel samt en fet Irish Coffeé, ja jag klagar verkligen inte!!

1 kommentar:

Maritha / Dilorf sa...

Öland är verkligen underbart! Jag fick två veckor där i år och det var två varma och sköna veckor..

Kör försiktigt hem!