onsdag 28 juli 2010

Ljuvliga Öland!!

Här kommer lite bilder från våran underbara vecka på Öland!!


Start från Herrljunga. 2 glada killar nerbäddade med var sin film i bilen. Så skönt för då blir det lite lugn och ro i bilen och vi vuxna får lov att prata.Badlandet erbjöd rutchkanor både för stora och små. Skitroligt!! Om det inte syns så är det jag och Bobo i fritt fall.Piratlandet var också grymt bra, massor av roliga rutchkanor här också.

Djurparken gick vi också igenom, här fanns det massor av härliga djur att kika på. Här fångar jag tigerhanen när han tar sig ett svalkande dopp.

Tivolit blev en favorit och tack och lov var det lite folk så killarna kunde åka om och om igen i 3 dagar!!

Borgholms slott blev det en tur till. Härligt att promenera runt i ruiner från 1600 talet!
Öland har ju ganska mycket att erbjuda, här hittade man minigolf överallt efter vägen. Här hittade vi en rolig äventyrsgolf.

Gokart blev det också 2 gånger denna veckan. Här erbjöds det Minikart för Musse, Juniorkart för Bobo och vanlig gokart för mig och Donny. Killarna var helt lyriska!!

Denna fantastiska soliga vecka avslutades med bad i havet på Böda sand och en ljuvlig måltid på resturangen presis vid havet.
Öland blev verkligen en favorit så hit kommer vi återkomma!!


2 kommentarer:

Fredrika sa...

Ni verkar ha haft en helt underbar semester. Er väl unnat. Sköna sommarkort. Massa kramar på finaste familjen!

rackarungen sa...

Hejsan!!
Det ser ut att ha varit hyfsat fint på Öland ju!!

Vi har en tjej som blir lite lätt åksjuk i bilen, undra hur det funkar med film på dvd?????(fast hon är ju bara 2 ½ än..)