lördag 29 maj 2010

Vilken dag!!

Ibland blir det verkligen helt tokigt!! Vi hade en rolig dag i Göteborg idag på schemat, MonsterJam på Ullevi och Monster Pit Party innan då vi fick gå runt bland alla coola monsterjam bilar och träffa deras förare!! Så vi packade oss iväg redan kl 09,00

När vi passerat vårgårda så luktade det lite bränt i bilen, men det kan det ju göra ibland...Men idag så var det inte så. När vi passerat Alingsås och sista Preem macken så small Generatorrem och servoremmen av. Vände genast och in till Preem macken. Kastade mig över telefonen för att ringa pappa och be han komma för att köra ner oss. Bilen tog Falck assistans hand om (underbart när man har en extra försäkring som gör att de bogserar och fixar bilen till en verkstad)

Pappa kom och det började bli bråttom, monsterpittpartyt skulle vara slut kl 12,00. Men vi hann med 10 minuter på vår sida(något possitivt).

När partyt var slut var det 2 timmar tills Showen började så vi letade oss upp på avenyn för lite lunch. 12,30 dök vi in på Hardrock cafe för lite goda burgare. Beställde vår mat och 2 kalla öl, maten tog 45 minuter och vi fick kasta i oss den och nästan springa tillbaka till ullevi (kom försent och missade den grymma början)


Showen var riktigt bra och när den var slut så var det tåget hem så vi börjar traska ner mot tågstationen. Beställde biljetter hem som kostade 305:- för 2 vuxna enkel ( helt galet) och till krydda på moset idag så fanns det inga platser så vi satt i en av utgångarna i trappan och käkade medtagen burger king!!

Ja ibland blir det inte alls som man trott!! Men vi har haft en bra dag, bara lite extra dyr!!2 kommentarer:

Mahlin78 sa...

OJ! Instämmer - vilken dag! Men ni kommer alltid komma ihåg den och förhoppningsvis kunna skratta åt den i framtiden :-) Hoppas det inte bara blir för dyrt att laga bilen.

Marianne sa...

Hej!!!
Att du fortfarande kunde hålla humöret uppe är ju helt otroligt. Det hade inte varit i min värld kan jag säga.
Och sedan jackorna då! Hoppas dom ligger kvar i bilen, eller om du får tag på dom på Hard Rock eller så. Behövdes verkligen inte som du säger.
Hoppas du får en fortsatt strålande morsdag iaf.

Och ja, Alingsåsmaran är bokad.
Kram
/M