torsdag 4 mars 2010

Skapat för Landstoken!!

Idag inspirerar jag på Landstoken blogg med underbara nyheter från My Mind´s Eye och deras underbara serie " Lush"


På denna layouten har jag jobbat mer med band. Jag har lagt bandet som en halv ram runt kortet, och markerat med lite papper från "lush" serien till höger på layouten. Jag har använt en brad från samma serie för att fästa den turkosblåa spetsen. Stickersen kommer från egen gömma och här har jag använt mig av vita och målat konturer i den blå färgen som finns i kortet.
Blomrankan har jag dekorerat med Rhinestones samt blå penna och en Brad från MMe!!


Jag har använt mig av flera olika papper från serien Lush, samt att jag klippt ut blomrankan från ett av pappren " Brown floral papper". När jag började scrappa så var det helt uteslutet för mig att klippa sönder ett papper, men idag använder jag mig av papper ganska mycket, du får dekorationer som passar i färg och så är det ett ganska billigt alternativ till snygga dekorationer!!Jag har använt mig av Bazzill´s " Just the edge" här har jag häftat på ett band från Lush serien.Jjag har lagt den utklippta blomrankan på 3;d kuddar. Snyggt och så ger det ett härligt djup åt layouten. De fantastiska chipboard bokstäverna kommer också från serien Lush.


Ni hittar alla dessa underbara nyheter från My Mind´s Eye och mycket mera i Shopen!!

2 kommentarer:

Linapyssel sa...

Me like!!! Fina blommor med sober färg!! Må så gott min vän!

A'laEmmeli sa...

Superfina layouter, kul med banden och jag kan bara hålla med om att man får så fina dekorationer av att klippa i papper, pimpa till lite och fästa på 3D-kuddar! You go girl! :) Kramar!