tisdag 22 december 2009

Framme!!

Kl 07.00 ringde klockan i morse! Underbart att vilja gå upp. Som vanligt kommer vi inte iväg när vi har tänkt, men vad gör det. Vi är ju lediga och backarna öppnar inte förrän i morgon iaf!! Resan till Branäs tog ca 6 timmar, då med matpause och 10 stop på bensinmackar för att göra rent rutan...fruset vatten i spolarrören...inte bra!

När vi kom fram var det att installera sig i vår lilla lägenhet mitt på torget, 20 meter till backen och 10 meter till resturang och skiduthyrning... nice!!
Lite käk blev det ganska omedelbart...


Medan jag packade upp alla saker och bäddade gick killarna för att hyra skidor, stolta kom de hem med var sitt par skidor och fräcka hjälmar!! Musse skall i morgon testa på att åka skidor...Bobo, han är ju redan rena profset, hoppar och har sig!!

Underbart att kika ut och ha backen precis utanför. Lilla lägenheten är toppen, 35 km2 och den har precis det vi behöver!! Sängar, TV, toa och kokvrå.
Just nu ligger barnen med varsin DVD och kollar på film, Donny slängd framför TV:n och jag med vinglaset i handen och datorn i högsta hugg!! Underbart!!
På återseende i morgon.....

3 kommentarer:

milly sa...

Hoppas ni får en riktigt underbar semester. God Jul!

Malin sa...

Det låter underbart! Koppla av och njut!

Puss och Kram/ M

Vonna sa...

Åh, va skönt det låter. Hoppas ni får det riktigt härligt.
God Jul och Gott Nytt År!
Kram