måndag 16 november 2009

Norge album!!

Idag kommer mitt läääängsta blogginlägg någonsin!! Tänkte först att jag skulle dela upp det, men bestämmde mig för att blogga hela Norge albumet på en och samma gång!! Jag valde att göra mitt album i 8*8 (20x20cm) och jag har bara använt papper från de 2 senaste pappersalbumen från October Afternoon, Report Card & Farm Frech. Jag har tolkat skisser från Joggemias för att göra upplägget enkelt och smidigt!! Så här kommer de 21 layouterna från vår resa till Norge 2008.


Vad tyckte ni om upplägget? Vilken blev din favorit!! Lämna gärna en liten kommentar om albumet!!
Kram kram.....

8 kommentarer:

ElinÅ sa...

Hej tjejen! Va inne på scrappiz å såg alla härliga LOs, va tvungen å springa hit direkt! TOKSNYGGA! Och nu har jag kikat o kikat men kan inte bestämma mig för nån favorit, hela albumet är guld! Smart upplägg med 20x20 och att använda bara två pappersserier. Det är nåt jag kommer knycka till våran nästa resa nästa år. Håller fortf på med semesterbilder från förra året, hahaha.
Kram

Linda Horn sa...

Oj, vad du legat i!!! Jösses!! Jaaa, hmmmm... mina favoriter får bli två stycken, det är LO nr 13 - den har ju rivna och chalkade kanter, och så den härliga blomman ritad bakom. Och så LO nr 21, jag säger bara looooove wellpapp!!!!!

Nu måste jag återgå till DT-alstret, inte riktigt färdigt ännu. Kram

Morfen sa...

WOW vilken uppladdning med sidor och så snyggt du gjort varenda sida!! Kul med ett temaalbum.

Malin sa...

Stigfossen, Stunder att minnas och Surfar! :-)

om man är tvungen att välja, annars är de ju toppen allihop! Och ännu bättre lajv!

Kram vännen

Anonym sa...

Wow underbart!!!...som sagt, svårt att välja den bästa... Jag gillar den "Explorer" med Musse och grävskopan, även fika korten - Musse och hamburgerbröd samt Bobo och fåren, Lo:n med dig i förgrunden av fjorden (rosa bakgrund) lovely!!!
Vilket reseminne!
kramar Scrap-Ann

Linda Horn sa...

Mall till väskan kommer i min blogg endera dagen.... håll ut!! Just nu fotar jag tutorial för fulla muggar! ;-)

Tack för dina fina ord om mitt DT-jobb!!

Kram

Chris_P sa...

wow - alla är min favorit!! Superfina layouter. Påminner mig om mitt Bohuslän album. Liftar nog en o annan av dig.Ska slutföra Bohus och gå på Sicilien. Blev superinspirerad! Tack!

Aase sa...

Oj ska man välja en favorit? Det kan inte jag. :=)
Alla dina sidor är rena och fina med fotot i fokus. Förstår varför du valt att använda Joggemias skisser, de är helt underbara.
Ett underbart minne har du skapat i läckert format och sååååå fint
Kram Aase