torsdag 18 december 2008

Förväntan är över!!!

Ja då kom beskedet idag som jag inte hade tänkt mig ;(, det blir inget DT för mig hos Designat....Lite tråkigt, jag hade verkligen gillat det...Men så är det...De tjejerna som valdes var kanonduktiga...så det skall bli spännande att se vad som kommer komma på bloggen framöver !!!
Nu kommer mina scrappsaker att få sig en liten vila...Skall jobba på Designat både Lördag och Söndag (samt jobbat idag) sedan skall det packas och på Måndag FM åker jag och min underbara familj till Fjällen...Branäs rättare sagt...Skall bli såååå underbart att bara vara nästan en hel vecka, umgås, åka snowboard, äta god mat och dricka gott vin....
Men längtar lite tills det är dax att pyssla igen, har varit helt insnöad på julkort och tändsticksaskar de sista 2 månaderna, så efter jul skall det bli LO för hela slanten......

Till er alla önskar jag en GOD scrapp Jul och ett Gott nytt år..............

1 kommentar:

Marianne sa...

Ha ett trevligt julfirande i Branäs. Själva packar vi och åker till Hafjell på måndag fm. Har laddat med Baileys och cider. :-)
Mitt mål är att bada så mycket jacuzzi som möjligt under dom dagar vi är där. Vi ses kanske på "pysselkvällen" den 8 januari.

/Marianne