torsdag 28 april 2011

Utan stödhjul!!

Igår var det dax att testa cykelkunskaperna utan stödhjul!! Ja det gick som en dans. När jag kom hem 1,5 timma senare cyklade Musse gladeligen omkring själv på gatan!!




Full fart framåt..... Kaxigt för en kille som inte ens fyllt 4 år än...


Stolt kille med sin fina cykel....



Pappa Donny fanns givetvis bredvid för att hjälpa till vid behöv!


Bobo var jättestolt över sin lillebror....







måndag 4 april 2011

Livskamrat!

Annu en LO från Vårgårda maran. Här skulle man välja mellan två olika titlar. Jag valde i "vått och torrt" Detta kort på Donny tyckte jag passade perfekt till titeln. Jag har använt mig av himelskt vackra papper från Bo Bunny!

På detaljbilden ser vi ett så sött hjärta som goa Em har gjort i lera.




söndag 3 april 2011

Weekend i Branäs!!

Då var vi hemma igen efter en weekend i Branäs!! I Torsdags packade vi takboxen och gav oss iväg till fjällen. Trötta och halvskadade men med gott mod om en trevlig helg framför oss! Branäs visade sig dock inte från den soliga sidan, varmt men med dis och duggregn idagarna 2. Donny hankade sig fram med värktabletter då han lyckades bryta ännu ett revben på sin jujutsuträning. Jag fick 2 härliga åk med mig sedan fick jag kasta in handuken då min löpträning har gett mig en kraftig benhinneinflamation och detta blev inte bättre av snowboard åkning...
Men det blev trots skavanker en härlig helg med familjen. Musse tar sig ner i barnbackarna och kan både svänga och stanna. Bobo kör i full fart i de stora backarna och ger sig mer än gärna på hoppen som erbjuds.

Sköna morgonar i stugan och goa afterski ,med vin och öl på eftermiddagarna. Ja det är skönt att bara komma hemmifrån och få njuta utan några måsten.