fredag 25 mars 2011

Celebrate 35 år!!

Ja då har Donny äntligen kommit på rätt sida om 35 års strecket! Det blev en härlig minnesvärd kväll på Hard Rock café i Göteborg med syskon och goda vänner. Vi lyxade till det med en hotelnatt samt en utsökt frukostbufe. På Lördagen åkte vi till Arken spa på Hisingen för att njuta med varma bad och vila.

Presentöppning med brossorna, Donny fick en Kettelbell på 12 kg, roligt att släpa runt på denna!!


Jag använde mig av papper från FP samt rub-on från samma serie!!

måndag 21 mars 2011

Mara i Vårgårda samt Vinnar LO!!

Vilken ljuvlig helg det har varit. Denna helgen gick vårens Vårgårda mara av stapeln. Arragerad av de fantastiska tjejerna, Anna, Malin & Eva som utgör Scrapptrion!! Som vanligt en perfekt dag med god mat, roliga utmaningar, fina priser samt härliga scrappvänner. Tusen tack till Scrapptrion för ännu en lyckad mara.
Tack Emmeli för en trevlig och härlig helg tillsammans samt mina goa scrappvänner, Marianne Malin för härliga skratt denna dag :)

En Av utmaningarna denna dag var en sifferlek. Här skulle man använda antal saker efter fäljande:

Vilken månad är du född i? Antal mönsterpapper!
Hur många barn har du? Antal kort!
Vilket årtionde är du född i? Antal dekorationer!

En rolig utmaning som resulterade i denna LO. 8 st mönsterpapper- född i aug, 2 st kort- 2 st barn, född på 70- talet- 7 dekorationer.

Jag blev jättenöjd med denna layout, det är inte en Tessa LO utan känns som lite nytänk ( även om det är mistringar med) Andra gillade min LO också och jag blev framröstad av deltagarna som VINNARE....Så roligt, vinsten var dessutom ett presentkort på en helkriopps massage... Ja det tackar man ju inte nej till!!

4 t till layouter skapades denna dag, de kommer visas i bloggen senare under veckan. Nu känns det som scrapplusten är tillbaka. Skall bara vänta på mina papper som lyckades åka hem med Emmeli till Vrigstad...



tisdag 8 mars 2011

Framröstad som vinnare!!

Svensk Scrapbooking hade en skiss som lockade mig till skapande. Detta var tävlingen för skiss LO Februari.
Idag när jag kikade in i forumet så fick jag se att jag blivit framröstad som vinnare i denna tävling...Gud va roligt!! Detta får verkligen fart på scrappsuget.

En LO med blandade kort från vår helgresa till Astrid Lindgrens värld 2008. Det var verkligen dax att scrappa dessa kort, 2 år sfter resan.



Min skiss!!

Denna veckan är det jag som har skissen på "Veckans skiss"!!
Hoppas ni hänger på att tolka den!



Min tolkning:


Bobo har fixat till sig för att gå på sitt allra första Stuffa disco. Jag har gjort ramen med en pappersmall, mist samt penna som ram runt. Wachitejp och mönsterpapper.