måndag 17 januari 2011

Fast anställning på Stayhard!!

Efter att ha arbetat på Stayhard i 4½ månad via Manpower, så blev jag nu fastanställd som Ekonomiassistent/Receptionist!!
Det är så skönt att återigen ha ett fast arbete inom det yrket jag vill, 9 månader efter mitt avslut och uppsägning på Skogsfamiljen. Det har varit en händelserik resa och jag vill tacka alla de underbara människor som trott på mig och hjälpt mig på vägen.

Nu blir det till en början 50 % med fortsatta studier vid sidan om. Så snart receptionen är klar ska jag flytta dit och få fler nya härliga uppgifter och samtidigt under våren så kommer min tjänst öka i tid....

Ja, livet visar sig från sin ljusaste sida just nu!!!!!


Missa inte att Stayhard har stor rea just nu.....Klicka på loggan för att komma till webbutiken.





onsdag 12 januari 2011

Avslutar ett DT uppdrag!!

Idag har jag fattat ett litet men dock så svårt beslut! Som ni vet har jag ju ett Gäst DT uppdrag hos Pappersbiten som jag gillar massor. Jag har även 2 jobb samt att jag pluggar. I flera veckor nu har jag insett att jag inte hinner med allt eller för den delan har någon som helst ork/inspiration över till min älskade hobby.

Så summan av kademmumman är att jag har sagt upp mitt DT uppdrag hos Pappersbiten. Jag vill tacka Sanna och DT tjejerna för de härliga månaderna som jag fick vara del av erat härligt DT gäng. Kommer absolut sakna detta!!

Detta känns riktigt riktigt tråkigt då jag älskar mina DT uppdrag. Men ibland får man prioritera och inse fakta för att det ska kännas bra. Just nu kommer mitt scrappande sist på listan och när min dag är över så finns det bara ork kvar att sätta/lägga mig i soffan och halvsova framför Tv.n.

Jag kommer nog inte vara så aktiv på min blogg även framöver, men jag känner att så måste det få vara. Jag kan inte tvinga fram inspiritaton eller ork.

Men ge inte upp, jag kommer igen!!



tisdag 4 januari 2011

10 i top!!

Då var det dax att visa mina 10 i top under 2010! Det är inte helt enkelt när man scrappat över 200 layouter, men här kommer mina favoriter.

Min absoluta favorit bland alla mina layouter 2010 är iaf denna: I love my brother. Hittade en så rolig teknik att använda i mitt skapande, mist+ sytråd=Kärlek!! Älskar färgerna, dekorationerna, misten, sytråden...Ja jag gillar verkligen allt med denna LO!!


De resterande favoriterna visas utan inbördes ordning!!












Vilken blev din favorit?????



måndag 3 januari 2011

Nyår 2010/2011

Ännu ett år har passerat. För mig var det ett av mina värsta och bästa år!! Året började med att jag blev arbetslös. Att bara vara hemma var en riktig pärs, det är först då man verkligen uppskattar det dagliga arbetet, arbetskamrater och en vettig sysselsättning.
Jag fick ta mig i kragen efter ett par månader för att inte helt tappa mig själv, så jag betsämde mig för att börja plugga på distans. Detta var riktigt roligt och nu är jag så glad över detta beslut!

Slutet av året blev ju en riktig bra, ett arbete igen och bara 4 minuter bort och på ett av Herrljungas mest växande och framgångsrika företag just nu, näömligen Stayhard.se. Här har jag fått min efetrlängade chans att få jobba på kontor som Ekonomiassistent som har varit mitt mål.

Ja det är verkligen sant det de säger...Allt löser sig till sist :)

Så med detta härliga gäng och goa vänner firade vi gladerligen in det nya året- 2011. Jag är helt säker på att detta kommer bli ett fantastiskt år för mig och för min älskade familj!!!

God fortsättning till er alla !!!!!!!




söndag 2 januari 2011

Branäs i bilder 2010!!

Den 23 December packade vi och gav oss i väg mot Branäs!! Sen ankomst och -26 grader!!

Julafton med korvgrillning ( dock inte i backen då det denna dag var -25 grader) Kalle Anka, massor av god mat och självklart Tomte och massor av presenter.

Paketöppning i full gång....

Bobo blev överlycklig, ett Wii....äntligen!!

Musse fick en alldeles egen brandstation, i lego!!

Första gemensamma skiddagen. -20 grader och klart. För att överhuvud taget kunna åka fick vi köpa oss masker för att klara kylan i ansiktet!! Laddade och taggade för de första sköna åken!

After ski...ett viktigt och härligt inslag till skidveckan!!

Musse i full fart- här i barnbacken.

Efter första dagen så tog han sig ner för barnbacken helt själv...

På Onsdagen och Torsdagen stannade gondolen. Bobo hade skidskola på toppen och då fick man skjuss dit med skoter!!

Sista skiddgane avslutades med Björnbusecupen!!

Goa Björnbusar som delar ut godis till alla barnen!!


Vilken ljuvlig vecka vi haft. Det enda som man kan ha synpunkter på är att det varit väldigt kallt -15- -22 grader varje dag, friskt men svårt att hålla värmen i snowboardskorna. Ny resa till Branäs är redan bokad...ljuvligt!!