måndag 21 mars 2011

Mara i Vårgårda samt Vinnar LO!!

Vilken ljuvlig helg det har varit. Denna helgen gick vårens Vårgårda mara av stapeln. Arragerad av de fantastiska tjejerna, Anna, Malin & Eva som utgör Scrapptrion!! Som vanligt en perfekt dag med god mat, roliga utmaningar, fina priser samt härliga scrappvänner. Tusen tack till Scrapptrion för ännu en lyckad mara.
Tack Emmeli för en trevlig och härlig helg tillsammans samt mina goa scrappvänner, Marianne Malin för härliga skratt denna dag :)

En Av utmaningarna denna dag var en sifferlek. Här skulle man använda antal saker efter fäljande:

Vilken månad är du född i? Antal mönsterpapper!
Hur många barn har du? Antal kort!
Vilket årtionde är du född i? Antal dekorationer!

En rolig utmaning som resulterade i denna LO. 8 st mönsterpapper- född i aug, 2 st kort- 2 st barn, född på 70- talet- 7 dekorationer.

Jag blev jättenöjd med denna layout, det är inte en Tessa LO utan känns som lite nytänk ( även om det är mistringar med) Andra gillade min LO också och jag blev framröstad av deltagarna som VINNARE....Så roligt, vinsten var dessutom ett presentkort på en helkriopps massage... Ja det tackar man ju inte nej till!!

4 t till layouter skapades denna dag, de kommer visas i bloggen senare under veckan. Nu känns det som scrapplusten är tillbaka. Skall bara vänta på mina papper som lyckades åka hem med Emmeli till Vrigstad...1 kommentar:

malin sa...

Tack goa du!! Härlig att du fick gjort så mycket och att du gillade tävlingarna:)