onsdag 12 januari 2011

Avslutar ett DT uppdrag!!

Idag har jag fattat ett litet men dock så svårt beslut! Som ni vet har jag ju ett Gäst DT uppdrag hos Pappersbiten som jag gillar massor. Jag har även 2 jobb samt att jag pluggar. I flera veckor nu har jag insett att jag inte hinner med allt eller för den delan har någon som helst ork/inspiration över till min älskade hobby.

Så summan av kademmumman är att jag har sagt upp mitt DT uppdrag hos Pappersbiten. Jag vill tacka Sanna och DT tjejerna för de härliga månaderna som jag fick vara del av erat härligt DT gäng. Kommer absolut sakna detta!!

Detta känns riktigt riktigt tråkigt då jag älskar mina DT uppdrag. Men ibland får man prioritera och inse fakta för att det ska kännas bra. Just nu kommer mitt scrappande sist på listan och när min dag är över så finns det bara ork kvar att sätta/lägga mig i soffan och halvsova framför Tv.n.

Jag kommer nog inte vara så aktiv på min blogg även framöver, men jag känner att så måste det få vara. Jag kan inte tvinga fram inspiritaton eller ork.

Men ge inte upp, jag kommer igen!!3 kommentarer:

A'laEmmeli sa...

Åh vännen! Jag förstår att det måste varit ett tufft beslut men dock modigt av dig att inse för dig själv att du inte orkar med allt. Två jobb och plugg samt familj och hus ja du har verkligen många järn i elden! Kommer så klart att sakna dina inlägg här i bloggen men jag följer ju dig så så fort det kommit något nytt så är jag inne och kikar. Vi får hålla kontakten via mail och så har vi ju vårgårda! :D

Kramar
Emmeli

Gitta sa...

Du gör ett helt rätt val, just nu.
Man kan inte tvinga fram insperation och tro att det ska bli bra. Du är så duktig och lägg din tid på familj och dig själv. Hoppas att vi kan få till en träff snart. Kram

leamon sa...

Skönt att göra det som känns rätt även om besluten ibland kan vara svåra. Tvivlar inte på att vi får se många härliga alster från dig i framtiden =)

kram!