lördag 25 december 2010

Fjällen dag 2!!

Annandag jul...-20 grader och svag vind. Här inne sitter vi och myser med gott kaffe. Barnen leker med sina julklappar som tomten lämnade igår!
Jag är numera en lycklig ägare till en I pod, en rosa såklart. Donny till en supersnygg Nemisis klocka. Bobo fick ett nytt Wii och Musse en brandstation i lego, och mycket annat smått och gott!

Igår hade vi -26 grader så det blev bara 30 minuter i barnbacken sen var man helt förfrusen. Musse fick äntligen sina skidor och gjorde premiär i skidvärlden, 2 åk i skidbacken och 2 gånger i liften, han var skitduktig. Tänk om en annan hade fått chansen att lära sig åka skidor när man var liten- då hade det varit så mycket enklare idag.

Idag blir det nog några åk i kylan och sedan ska vi rikta in oss på afterskin i eftermiddag.

En god fortsättning till er alla!!

Kram Tessan

torsdag 23 december 2010

MVG och God Jul !!

Innan vi åkte till fjällen igår fick jag veta att jag lyckades med MVG på min kurs företagsekonomi B. Är så glad över detta. Det har varit tufft denna hösten med 2 jobb samt pluggande. Men otroligt roligt och inspirerande. Så att jag fick så bra betyg är verkligen en härlig julklapp till mig själv.

Idag Julafton så sitter vi fortfarande i morgonkläder i Branäs, ute är det - 25 grader så det blir inga skidor idag. Det blir bara mys inne med god mat och dryck. och har vi tur så kommer Jultomten förbi med lite klappar;)

Med detta julkort vill jag önska er alla, mina bloggläsare en riktigt god jul!!

Julkramar från mig!!

tisdag 21 december 2010

DT alster för Pappersbiten!!

Mitt DT uppdrag denna veckan handlar om en liten altrad bok, goda viner. Jag har länge tänkt att jag skall ha en liten bok som man kan spara goda vin tips i! Man tror att man kommer ihåg goda viner, men det är så lätt att glömma.

Jag har använt mig av Maja Design härliga serie Ska vi ta en fika. Jag har skurit till 3 olika papper från serien.

Härliga lila blommor från You Do, ett underbart chipboard hjärta samt brads och halvpärlor! Nya snygga svarta thickers från AC, samt stickers från Inspiration.

Ni hittar allt material hos Pappersbiten!!


Kramar Tessan

söndag 19 december 2010

Julfest med Stayhard!!

Denna helg har det varit dubbelt med julfest! I fredags åkte Skogsfamiljen till Kroppefjäll. Här avnjöts en smarrigt jukbord samt 4 timmar i badtunnan. Myckjet trevligt, övernattning och frukostbufe.
Sedan var det bara hem och hoppa i nästa klänning och bege sig med Stayhard på Julshow till Grand i Alingsås. Här var det ännu ett gott julbord och 70-tals show. Efter detta var det fest hela natten lååång. Jag och Donny var hemma 03,30...Så idag har det varit lagom segt!

Lite bilder från Stayhard festen!!

Jag och min arbetskompis Elin!!

Party hela natten!

Donny och Jocke!!


Lite dans blev det också!!

Jag och Ida!!


Elin i full fart på dansgolvet!!



tisdag 14 december 2010

Julstök & DT uppdrag!!

Efter en veckas sjukdom med snorig näsa, feber och luftrörsinflamation så är jag sakta på väg tillbaka. Jobbat hela dagar samt pluggat och varit sjuk! Ja det är tur man är kvinna och kan göra många saker samtidigt!!

I Söndags fick jag lite julstökstid över och satte igång med att altra tänsdsticksaskar, altrade mina handrullade honungsljus, bakade egna(misslyckade)pepparkakaor och gjorde fina påsar.
Julkorten fixade jag på den mysiga lilla träffen jag hade med Marianne och Camilla !!

Det är så roligt när man kommer igång...

I morgon är det dax för ett DT uppdrag för pappersbiten igen. Den här gången en altrad godislåda till Musse. Nyheter från ljuva Eccp Park- Little boy!!

Ett Dt uppdrag som jag presenterade förra veckan. Julkort med lila maja Design papper i Vintage stil... Ja det var verkligen en utmaning, men roligt var det...
Jag tillåter mig att ligga lite lågt med bloggen just nu. Har fått fler timmar på Stayhard att jobba och är i slutet av min distanskurs. Skall fokusera på detta!!

Ha det så skönt alla i denna härliga julstökstid!!


måndag 6 december 2010

Årets första julbord!

Förra veckan var det äntligen dax för årets första julbord!! Det första är absolut det bästa!
Ny klänning och halsband var inhandlat till kvällen. Härligt att kunna lyxa till sig med lite nytt! Klänningen och halsbandet hittar ni på såklart på Stayhard.se

Julbordet avnjöts tillsammans med barndomsvännen Linda!

Låååångt julbord med så mycket gott!