tisdag 14 september 2010

Snabba vändningar!!

Ja livet är verkligen lustigt ibland. Som ni flesta vet så har jag varit arbetslös under hela våren och sommaren. Sökt jobb hela tiden och slitit som ett djur. Men ingen respons någonstans ifrån. Då bestämmde jag mig för att plugga och satsa på detta. I somras fick jag 1 veckas arbete som receptionist på Ascom här i Herrljunga. Trivdes jättebra. Hade turen att träffa Paula från Manpower då också.

Vilken lycka för mig- samma dag som jag började studera ringer Paula och erbjuder mig ett jobb, 100% men bara i 4 månader. Jag tackade nej för att kunna fortsätta studera.


Förra Tisdagen ringer paula igen och säger att hon har ett perfekt jobb till mig- I herrljunga 50%- som Ekonomiassistent. Perfekt tänker jag, då kan jag plugga på 50% och jobba resten. Åkte till manpower på Torsdagen för att göra ett Ekonomiassistent test- det gick toppenbra. Igår ringer Paula igen och säger att företagets VD och Ekonomichef vill träffa mig idag kl 9,00-

Oj vad pirrigt. Mötet gick jättebra och det kändes som jag hade en chans att få jobbet.
Och klockan 14,30 ringer Paula ytterligare en gång och meddelar.....Du har fått jobbet!!!! Du börja på Måndag kl 9,00..............................


Helt galet....Är så lycklig, fattar inte riktigt än tror jag. Det kommer bli en utmaning, men nya arbetsuppgifter som jag inte jobbat med förut. Men jag är super redo för detta.


Och min nya arbetsplats är inte mindre än Stayhard Fashionline!!

Här kan du handla 130 olika märkessorter via webben eller varför inte besöka den nyöppnade Lagerbutiken i Herrljunga eller i Brunnsparekn Göteborg!!7 kommentarer:

Linda Horn sa...

Stort grattis till jobbet!!!

Anonym sa...

Wow!!
Grattiskramar!

Mahlin78 sa...

Grattis till jobbet! Du är så väl värd det! ♥

Ramona sa...

hej Tessan
Vad roligt, då kommer vi kanske att se varandra då och då för nästan vägg i vägg går jag i skolan, tapetserarutbildningen.....lycka till med jobbet.....
Ramona

A'laEmmeli sa...

Ååååh Grattis så mycket vännen! ♥ Så glad jag blir för din skull och vilket roligt företag sen! Blir ju perfekt med både jobb och plugg! Kraaaaam!

ElinÅ sa...

Stort grattis!!!!! Vad roligt, o vilket företag, nu kommer du shoppa upp lönen på snygga kläder ist för på scrap;) Oh jag ska ju till Gtbg i helgen då ska jag spana in den butiken!
Kram

Malin sa...

Grattis igen!

Solen verkar lysa från en riktigt klar himmel på just dig för tillfället; Grattis oxå till stämpelvinsten på Linas blogg! :-)

Kram!