torsdag 30 september 2010

Hjärnsläpp!!

Här hemma är det full fart!! Har inte scrappat ett enda alster sedan vi var hos Camilla för 3 veckor sedan!!
Dagarna består av mitt nya jobb, mina studier, killarnas aktiviteter samt lite hushållsarbete. När kvällen kommer orkar jag inte tänka på något alls utan hamnar alltid framför TV.n där jag sedan sommnar gott!!
Förra veckan lånade vi 3 filmer och jag sommna till alla!! Riktigt illa. Men så är det innan man kommer in i rutiner med allt som händer just nu. Jag har ju även min 25% tjänst kvar på Skogsfamiljen, så det går verkligen i ett!!

Men jag har hellre för mycket att göra än vara i den situationen jag var i våras- arbetslös!! Det var verkligen helt oinspirerande och krävande, var nog tröttare då när jag inget gjorde än vad jag är nu! Nu har man ständigt ett leende på läpparna och längtar tills man får gå till jobbet igen, det är en skön känsla!!

Men 2 kort har det blivit! Grannen skulle på dop och ville ha ett lite tuffare kort till "tjejen" Tilde som skall döpas. Så jag traskade hem och skapade detta.....

Ja visst blev det tufft men jag skapade ju för f**an ett killkort!!...Fick verkligen hjärnsläpp. När jag lämnade kortet till grannen så sa hon...Jättefint, men Tilde är ju en tjej!!

Så jag traskade hem och skapade ytterligare ett kort!!

Nu blev det i alle fall tjejigt och rosa.....
Nu har jag 2 dagar framför mig med studier.
Till helgen är det äntligen dax för Vårgårda maran! Det skall bli skitkul att bara scrappa och äta gott!! Längtar massor- skall bara hinna packa, skriva ut kort, rulla vaxljus samt prismärka allt i min loppislåda!!


4 kommentarer:

maritsblog sa...

haha, ja så kan det vara

Killkortet var i a f jättesnyggt och tjejkortet väldigt tjejigt=)

kul att du trivs så bra på jobbet.
kram

Morfen sa...

Killkortet var supersnyggt iaf men lite rolig historia. :D

A'laEmmeli sa...

Härligt att höra att du trivs så bra på jobbet!

Det va roligt! :D Såg ju bara kortet till killen när jag läste så jag måste säga att det va ett litet udda dopkort till en tjej även om hon ville ha det tufft så kanske lite i tuffaste laget ;) men en fick jag ju se det söta rosa tjejkortet du gjort istället. Jättefina kort och rolig historia. Kramis

Ps. Tack snälla för de fina bilderna! Har inte hunnit svara på mailet ännu.

PS2, ha så jätteroligt på träffen i helgen! ♥ Till våren hänger jag på! Wihoooo!

Annette sa...

Ett jätteläckert kort + ett jättesött :) Gillar alla detaljer på det första!