onsdag 28 juli 2010

Öland Måndag 9/8

Vaknade kl 09.00 av nybryggt kaffe, färska frukostfrallor och nykokta ägg, mums. Vädret var som vi hade trott, mulet men varmt. Bestämde oss för en biltur mot Borgholm.

Första stoppet för dagen blev Borgholms Slott- så underbart mäktigt att vandra runt i ruiner. Lunchstop inne i Borgholm på Capten Cruise- toppen buffe med massor av godsaker. En av de få buffeér som jag ätit som innehöll både kyckling, fläskfilee, fisk, köttbullar och falukorv. Så gissa om våra killar var nöjda!!

Bilen rullade sedan vidare mot norr och uppe i Hjälmstad blev det ytterligare ett stop på Ölands Gokartcenter...Älskar verkligen att köra Gokart. För Musse fanns det minikart 5-7 km,för Bobo juniorkart 10-15 km och vuxenkart för mig och Donny... Så när vi lämnade gokart banan var alla nöjda och belåtna, killarna var helt saliga.

Ja, dagen går fort när man har kul så nu var det dax att ge sig hemmåt för en myskväll i stugan. Idag kommer det bli gott grillat, resten av mitt goda vin från igår samt 2 nya härliga avsnitt av TrueBlood.

På återseende i morgon Kramar Tessan

Inga kommentarer: