lördag 3 juli 2010

Doppresent!!

En perfekt doppresent är den här typen av altrad gästbok!! Jag har gjort några stycken nu och det brukar vara väldigt omtyckt. Här kan man välja själv färger, dekorationer, tema mm.
Till min kusinson som har sitt dop idag fick jag beställning på kort + gästbok. Jag har använt liknande papper till kort och bok för att det skall hänga ihop!!
I denna bok kan minnen sparas från födelsedagar & jul. Låt gästerna skriva en liten hälsning!!

Hoppas lilla Miio kommer gilla sin gästbok!

2 kommentarer:

A'laEmmeli sa...

Ååååh vilken fin present och vackert kort! Jag skulle vilja säga detsamma jag tycker minsann alltid DU får till det och du gör så roligt och varierande jämt! Blir alltid så inspirerad när jag kikar in här! ♥ Tack, har lagt till det på en beställning på pappersbiten, superroliga knappar!

Japp i helgen ha det varit toppen med all sol och bad men på kvällarna har det packats flyttkartonger. Som tur är har min bästa kompis från Stockholm varit nere och hälsat på så vi har med hjälp av tjejsnack och rosévin packat hela 36 kartoner redan men det värsta är att det känns som om det är mer än hälften kvar (!)... Men efter sommaren så ses vi ju i Nol och sen efter det så får vi försöka få till att ses... tiden bara rusar ju iväg.

Har tänkt på dig mycket med bilen och båten - hoppas verkligen att det löst sig och att ni slipper sälja båten - vore ju så trist!

Massor med kramar!
Emmeli

Chris_P sa...

Så himla fina album och vilken trevlig idé!!