torsdag 10 juni 2010

Vintage och Kusin Mackan!!

Veckans skiss hade en ljuvlig skiss som jag tolkade förra veckan!
Kortet är på barnens härliga kusin Mackan, för ca 8-10 år sedan. Layout blev också fram lottat bland de 3 som idag visas på veckans skissblogg!!

Har använt grymma papper från Pink paislees samt stickers och bokstavsstickers
från samma nya serie.
Veckans DT uppdrag till Landstoken blev en Vintage LO!!

Kortet är på mig och Linda när vi för några veckor sedan hade en liten tjejkväll
med god mat och dryck!! Jag och Linda har känt varann sedan vi föddes, våra mammor umgicks då. Vi har följts åt i skolan ända till 9:an. Linda fortsatte på gyumnasiet i Alingsås och jag började jobba. Under ett par år hade vi ingen direkt kontakt förutom när vi sprang på varann i lilla Herrljunga. Några år senare ringde Linda och tyckte att vi skulle börja att ses över lite god mat och dryck. Och så blev det. Våra tjejmiddagar har vi haft i dryga 13 år!! Det är verkligen värdefullt att ha långvarig vänskap!!

Som dekorationer har jag klippt ut blommor ur ett papper från Paper Loft och sedan dekorerar med rosor och blandade blad samt lite bling!!


1 kommentar:

A'laEmmeli sa...

Va precis inne och såg en heeeelt uuuunderbar layout som du lagt upp i SS forum! Jag blev så glad och rörd på samma gång, du är ju så go', om du hade varit här hade du fått en bamsekram! SÅ vacker layout, denna månaden kommer det inte alls bli svårt att rösta, så vackert bidrag att jag inte finner ord och inte bara för att vi är på layouten! ;) Älskar den verkligen! Kramar till dig min fina vän! ♥♥♥♥♥