söndag 20 juni 2010

Utmaningslayouter!!

Igår hade jag en underbar scrapkväll!! Helt ensam med ljuv musik och gott vin i glaset och massor av inspiration. Resultatet blev 4 layouter till diverse CC på nätet!!

Fick äntligen scrapat med detta underbara papper, det har legat i mappen ett tag men igår var det dax. Fick ett så bra kort på mig och Musse som passade perfekt!
Och så förlovningskorten som legat i lådan sedan slutet av Juni-99!! Äntligen infann sig inspirationen för att scrapa dessa härliga kort. Vilka snyggingar va??

MonsterJam var vi ju och kikade på nu för 3:e året i rad. En riktig höjdare (förutom allt som hände denna dagen) I år hade vi bokat Moster Pit Pass så vi var inne och kollade på bilarna.
En av mina favoritbilar är El Toro Loco- och så tog Bobo ett så bra kort på mig och Donny, sällan vi är på samma kort!!

Sist men inte minst ett nyårskort på mig och söta Malin då vi firade nyår tillsammans!!4 kommentarer:

Malin sa...

Supersnygga LO:s allihop!! (Speciellt den sista ;-) ) Jag gillar dock förlovningsLO:n lite extra- ursnyggt med texten i cirkel! Och ja, riktigt snyggingar! :-D

Kramis

malin sa...

Superfina!!!

Chris_P sa...

Supersnygga layouter!

A'laEmmeli sa...

Wow så fina layouter, har inte hunnit kolla mina favvobloggar på ett tag men nu va det dags och oooh va härligt du scrappat - som alltid! Så härligt inspirerande och färgglatt! Looooooove! ♥ Kramis Emmeli