söndag 21 mars 2010

Tillbaka igen....

Ja det är med blandade känslor jag kikar runt hos mina kära scrappvänner idag. I går var det ju äntligen dax för mara i Vårgårda och jag var som vanligt taggad till tårna. Packade och plockade ihop massor av godis till loppisbordet. Så när jag hoppade i säng var jag redo!!! 1,5 timmar senare vaknar jag och inser att jag visst åkt på MAGSJUKA!!! Hur f**n är det möjligt... Så jag tillbringade typ hela natten på toa, sittandes, liggandes och spyende...
Så det blev sängen hela dagen för mig igår medans mina kära vänner scrappade för fullt!! Idag när jag kikar in på deras bloggar hittar jag små spår från gårdagen...
Grattis tjejer till era vinster;)
Så hemma hos mig har det inte blivit något scrappande denna helgen. Mer än att jag roade mig gladerligen i fredags med att packa ner och idag att packa upp allt igen!!
Men livet går vidare.... Förra veckan hoppade jag på en utmaning som JP hobby har på sin CC just nu!! Det var att presentera sin familj på ett annat sätt än på en vanlig LO.

Jag valde att göra en Canvastavla med mina kära familjemedlemmar!!
I morgon är det full fart igen, 2 kursdagen på TRR - Personlig marknadsföring...Här lär vi oss hur vi skriver CV, Personliga brev, Arbetsintervju samt personlighetsprofil. Mycket intressant!! Det är ju jobbsökande som gäller för mig just nu!!


7 kommentarer:

Lotta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lotta sa...

lider med dig....att råka ut för magsjuka är ju i sig jäkligt vidrigt....att sen göra det när man planerat en sån här grej borde vara straffbart! Jag har själv legat i magsjuka dessa dagar åxå...roligare kan man ju ha. Det är allt lite synd om oss!!
Jättefin tavla du gjort här, för att inte tala om LOen till Landstokens skiss....den är helt ljuvlig!!
Ha det!

Linapyssel sa...

Fyyyyy, stackare! Hoppas att du kunnat behålla lite i magen nu. Jäkla surt när man plannerat åka och ha kul!
krya på dig!!
Jätte fin tavla du gjort!!
kram Lina

Anonym sa...

Saknade dig på maran, men skönt att se att du mår bättre nu. kramar scrap-Ann

Aase sa...

Attans vilken otur... Hoppas du känner dej piggare. Att det varit träff i grannkommunen säger jag attans till missat totalt och jag som var såååå träfsugen ;)
Krya på dej. Kramen Aase

smyckestoken sa...

är du intresserad av smycken säljer just nu kanon snygga budskapsarmband frakfritt, du kan även välja egen text om du hellre vill ha det, tex sitt barns namn,pojkvän mmm
mvh therese

A'laEmmeli sa...

Usch va trist, av alla dagar på året så får det ju inte hända när det vankas mara juh! Men Landstokens i april har vi ju kvar... längtar verkligen dit nu och det börjar ju närma sig i alla fall!

Superfin tavla, så roligt med canvastavlor och jag har varit sugen på att göra en jag med men det har inte blivit av ännu, denna tavla måste hamna på någon fin "hedersplats" där alla får ta del av det vackra!

Hoppas du mår bättre nu och lycka till på TRR, de är bra!

Kramar!