söndag 14 mars 2010

Summering av helgen!!

Denna helgen har gått i scrapbookingens tecken!! Startade helgen med en helkväll hos Malin i Fredags...God mat och flera timmars pyssel, härligt!!
I Lördags blev det ganska lungt och skönt hemma...mys med familjen, melodifestivalen och flera layouter scrappade.
I dag Söndag var det dax för mässa, jag hade lovat Bobo att han skulle få följa med, så med en alltför låg budget åkte vi till Borås, där mötte vi upp Malin och hennes tjej Moa. Det blev lite kul saker inhandlade, lite nya papper, stickers urläckra monsterstämplar från HERO ARTS och lite andra små dekorationer...Vi konstaterade att det har blivit dyrt att scrappa, så kassen blev ganska lätt!!

Hos Malin i Fredags knåpade jag ihop denna LO med hjälp av skissen på Veckans skiss!!2 kommentarer:

Marianne sa...

En aktiv helg låter det som :-)
Var mässan bra? Hade bror på besök planerat sedan länge. Beställde hem en paket från USA och Stellas istället. Har lite att sätta tänderna i på maran i helgen. Ser fram emot det massor. Hoppas allt är väl med dig o dina.

Flott LO som vanligt.
Hade kort klara till samma skiss, men hade fullt upp med sjuk Alexander hela veckan.

Kram
/M

Mastrisofha sa...

Vilken trevlig liten blogg det fanns här. :)
Jag var själv på mässan i söndags, fast jag bor i Borås så det var ingen lång resa för mig.
Jag blir inspirerad av scrapbooking och har en del material hemma, dels sådant som jag själv köpt, men till största delen sådant jag fått.
Jag är något av en nybörjare vad det gäller scrapbooking, och det blir sällan så att jag sätter mig ned och pysslar med något, men när jag väl gör det blir jag själv ganska nöjd med resultatet.
Kanske denna blogg kan bli en inspirationskälla för mig? :)