torsdag 7 januari 2010

Mysigt!!

Denna julledigheten har vi haft massor av härliga vänner och släktingar hos oss! Det är jättemysigt att tända ljus och fixa mysigt när gästerna skall komma. Eftersom vi bott i ett rum och kök, alldeles för länge, så njuter jag varje dag i vårat " nyrenoverade hus" som idag är klart på alla 3 våningar och källare. Gästrum på 3:e våning, 3 stora sovrum + stor toalett med bubbelbad på 2:a våning och så första våning som jag visar lite bilder på idag!!

Våran farstu kvist!!


Vårat uterum har varit väl använt nu i vinter. Det är nästan mysigare på vintern än på sommaren. Vi är så glada att vi valde att isolera rummet så att det blir ett året runt rum. Massor av tända ljus och så kör vi våran fotogenvärmare.

Inredningen är bara marin och även så på vintern, inga tomtar här inne!!

Vår TV hörna är också mysig, härliga soffor att njuta i!!

Och så rummets höjdpunk, matsalsbordet. Under 5 år har jag längtat tills det skulle se ut...ja precis så här. Här är det fantastiskt att duka upp mysiga middagar och bara umgås med goda vänner. Sedan är det ett fantastiskt bord när mina goa scrappvänner kommer på besök!!

4 kommentarer:

Vonna sa...

Verkligen fint!
Kram

Anonym sa...

Uterummet om sommaren är ju trevligt, men nu, med en pläd, en varm irish, massor med tända ljus och bara titta ut på all snön=balsam för själen. Fröstår att ni tycker om det. Och "scrapbordet" har jag redan testat :-)
Ha en trevlig helg innan jobbet börjar igen.
Kram
/Marianne

Malin sa...

Ja, ni har det så fint, så fint!!

Kramis

Emmeli sa...

Hejsan! Jag har hittat hit via Landstoken och varit på två Rottneträffar där jag känner igen dig ifrån. Har nu gått igenom dina LO's och blivit så inspirerad. Jättehärlig stil du har! Ska scrappa i helgen och finna inspiration från dina layouter. Vi kanske ses i april i Rottne. Ha det gott! Hälsningar Emmeli :)