tisdag 29 september 2009

Penna Uni-Ball Signo

Missa inte den bästa pennan på marknaden!!! Uni-Ball Signo!! Jag har fortfarande några st kvar.... 35:- st eller 3 st för 100:-

Passa på innan de tar slut!! Pennan finns inte på den svenska marknaden utan är från USA!!

Maila mig om du är sugen på denna grymma penna!!

måndag 28 september 2009

Scrapfeber hos Magdas!!

Då har ju Höstens stora scrapfeber dragit igång hos Magdas!! Den går av stapeln mellan den 26/9-26/10. 12 st deltävlingar/utmaningar är det!!
Här kommer mina första 3 bidrag!!

Den ena utmaningen var att scrappa om något som man är stolt över: Självklart blev det om mina 2 underbara killar som jag älskar över allt annat!!

Nästa utmaning var att scrappa om eller till någon som fyllt/fyller år. Det blev en LO om Bobos födelsedag när han fyllde 5 år. Han hade då ett piratkalas som blev väldigt lyckat!!

Och den 3:e utmaningen för idag var att scrappa en LO/kort med jultema. Här är Bobo med tomten, han har fyllt 2 år!! Helt orädd och sitter i tomtens knä hela tiden!!

Idag skall jag börja min kvällskurs i Alingsås " förarbevis" skall jag ta för vår lilla båt!! Skall bli mkt spännande då jag "typ"inte kan ett båt ord!!
kram kram.....

söndag 27 september 2009

LO

Lite fler LO,n från träffen hos Mima´s. Nu skall vi ge oss ut i blåsvädret för en härlig tipspromenad runt orraholmen. Sedan blir det pyssel i trädgården.


Trevlig söndag till er alla!!
Kram kram.....

fredag 25 september 2009

På liv och död!!

Denna veckan är det ju söta Malin som har söndagsskissen på Scrapperiet. Självklart var jag tvungen att tolka hennes snygga skiss!! Får se om jag har turen att få den visad på scrapperiets blogg i morgon!!

Min kära svägerska och Patrik (donnys bror) i full acction framför Singstar. Här är det på liv och död!!


I dag, eller rättare sakt om 1,5 timma bär det av till göteborg med kompisen Linda...Det är ju bokmässa. Vi åker årligen på denna folkfest. Käkar lite gott, kikar på böcker och träffar författare samt att det brukar bli lite gott vin innan hemresan ikväll!!

Barnen skall vara i sommarstugan hos mamma och pappa.

Härligt med en dag i göteborg!!
Ha en skön fredag kram kram

torsdag 24 september 2009

Veckans val...igen!!

Denna LO,n skickade jag in till veckan skiss...och jippi jag blev veckans val...igen!!


Superkul, blev verkligen nöjd med denna LO,n, färgerna och dekorationerna är verkligen JAG!!

tisdag 22 september 2009

Bloggcandy!!

Vill fira min nya DT plats hos Stämpelstudion och att jag snart haft 2000 besökare på min blogg!! Så detta tänkte jag fira med en bloggcandy!! Tag chansen att vinn fina saker hos mig!!Bla en vit penna, den bästa jag testat, Uni- Ball!! Denna pennan är grymt bra, och kritvit!! charm´s, papper, knappar och blommor.
(denna pennan säljer jag även om någon är intresserad, vit,svart och silver 35:-st eller 3 för 100:-)

Det du behöver göra är att skriva en kommentar i detta inlägg samt att kopiera min bild och länka till mig i din egen blogg !! Har du ingen blogg går det bra att vara med ändå!!


Bloggcandyn avslutas söndag den 4/10 kl 21,00
Kram kram tessan

måndag 21 september 2009

Nytt DT Uppdrag!!

Då kan jag meddela er mina kära vänner att jag kan nu lägga till titeln DT hos Stämplestudion!! Skickade in en ansökan som scrappare, LO,n och blev så glad när jag blev uttagen att vara med i DT gänget som består av mig, Camilla, Mill@n och Linda Horn/ Scraplinda.

Det skall bli jättespännade med nya uppdrag. Ett stort tack till Linda för förtroendet!!

I ansökningen skulle det finnas med ett nytt alster och 2 som representerade min stil. Här kommer den nya jag gjorde!!


Hoppar verkligen runt på små eller jag menar stora rosa moln idag!! Underbart...

Kram Kram

söndag 20 september 2009

Gott och blandat!!

Viken toppen dag jag och Malin hade igår. Drygt 250 tjejer som bara scrappade hela dagen!! Hade turen att få med mig 3 hela vinster hem på utlottningarna i tävlingarna!! 8 st Maja papper och en stämpel...kul!!
Lo,n från träffen kommer senare under veckan.

En LO jag gjort till Skissen på Svensk scrapbooking!!

En av utmaningarna på träffen hos Mima´s, var att scrappa med 5 eller fler foton. Alltid lite klurigt att få det snyggt. Jag tycker nog astt jag lyckades ganska bra iaf!!
Denna veckan kommer mitt besöksantal här på bloggen överstiga 2000 besökare, detta kommer jag fira med en BloggCandy!! så håll utkik här i veckan.
I morgon kommer också mitt roliga besked avslöjas!! Jag kan ge en lite hint...
Nya utmaningar och uppdrag kommer jag att få framöver!
Ha en skön söndag kram kram

fredag 18 september 2009

Rekordträffen!!

I morgon åker jag och Malin till Mölnlycke och Rekorträffen...Det skall bli så skönt att komma iväg igen och bara scrappa och ta det lugnt hela dagen. 255 st anmälda scrapptokiga...Underbart!!

En LO från Mima´s träff... Musses första sommarbad i lilla båten ute på soldäcket!!

torsdag 17 september 2009

Gästbok!!

Idag inspirerar jag på Handstämplats blogg. Jag har altrat en bok som är en gästbok till en liten kille som heter Perry!! Tack snälla Karin för ditt förtroende att göra denna bok till din son. Perry skall få denna i doppresent och här skall minnen samlas och kort från alla hans födelsedagar!! Ett bra tips till doppresent.
Jag har dekorerat med massor av olika dekos, gillar när ögat hittar nya detaljer varje gång man kollar!!


Kika in hos handstämplat...REA tom fredag!! skynda att fynda...och missa inte tävlingen, min kortskiss. Inlämmning senast 30/9 ni hittar all info HÄR


Fick för typ 5 minuter sedan ett sååå roligt besked...kan tyvärr inte säga mer än A...men så snart jag får, så kommer det mera detaljer, men jag kan säga att just nu så är livet riktigt gott att leva (förutom att man måste jobba förstås);)

Kram kram

Landat!!

Då var hon hemma vår lilla pärla!! Allt kick efter planerna, så nu är det bara att hugga in i allt roligt som skall göras. Jag har redan kollat på gardintyg och skall idag beställa sommarens marina serie från CULT "Classic" hittade en webbsida som har lite kvar i denna underbara serie!!

Sedan skall vi börja riva ut kylskåp, dynor, mattor mm. Köket skall fixas till med nytt kyl och ny snygg gasolhäll.
Några fönster skall bytas, el skall dras ny...Ja lite lagom vinterpyssel för oss!!


Känns lite tokigt att ha en stor båt i trädgården! Grannarna som inget visste tappade ju hakan och fick gnugga sig i ögonen igår :) roligt med supriser!!

tisdag 15 september 2009

Dt Uppdrag

Det händer inte så mycket på kortfronten för mig just nu!! Ett tag sprudlade jag och gjorde massor av kort varje vecka, men lusten för korten har minskat då min scrapplust har tagit större fart. Jag känner att jag har hittat min grej med scrappandet och det är så skönt!!
Men jag har ju fortfarande DT uppdrag innom kortmakeri så här kommer mina senaste kort till Prickiform.
Mitt paket bestod av denna ljuva muffins, samt rosa papper, bling och band. Jag skulle skapa efter inspirationsorden ROSA-SOCKERSÖTT-MUMS-GLITTER.




För mer information om Uppdraget och vilka stämplar jag använt klicka in dig på BLOGGEN!! Det pågår också en bloggcandy hos Prickiform med massor av fina stämplar att vinna!!

måndag 14 september 2009

Fylld av lycka!!

Vi hade verkligen en toppendag igår på havet!! Solen sken från blå himmel, blåste dock lite grann. Men vi fick oss en härlig båttur från Långedrag, Saltholmen till Hönö där båten skall lastas. Barnen var helt lyriska och jag och Donny är så glada och stolta över vår fina båt.


Jag är ju jättesugen på att lära mig allt om detta med båtar, så om 2 veckor skall jag börja min kurs. Måste ju självklart ta förarbevis, inte är det bara Donny som kommer få köra båten, nej nej, jag vill nog vara med lite granna också!!

Hönö en solig höstdag, underbart!!

Detta underbara hav som nästa sommar kommer att vara vår plats, vi längtar jättemycket tills våren nu!! Men först skall ju hösten dra förbi, och vintern, julen med vår tur till fjällen och skidåkning (det är inte fel heller). Sedan vår och sedan i April är det dax att sätta Mariá Thereseá i havet igen!! Och då kommer hon vara i tipp topp!!

söndag 13 september 2009

Nya äventyr!!

Idag skall vi åka till "våran" båt. Vi har ju bestämmt att vi skall ta hem båten denna första vintern för att fixa lite med inredning och köket skall renoveras samt att vi vill måla till den!! Så på tisdag kommer båten på stora lastbilen och dimper ner i vår trädgård!! Skall bli kul med en jättebåt utanför fönstret.

Så idag skall vi ta vår första tur med Mariá Theresá. Båten ligger i Långedrag och skall idag flyttas till Fotö, där den skall hämtas på tisdag. Så detta blir en spännande dag, fikakorgen är packad med godsaker och alla är jättespännda!! Kameran är också med för vår första båttur måste vi ju föreviga!!






Doodling!!

Igår inspirerade jag med lite doodling inspiration, inget jag vanligtvis sysslar med. Men det är faktiskt kul. Det är ju tur att det finns färdiga mallar som man bara kan rita av, jag är verkligen urdålig på att rita på fri hand!! Använde en guldpenna som jag tyckte passa till mitt kort som är utskrivet i Sepia. Har lagt lite highlight och skuggor samt frossat i underbara pärlor!!

fredag 11 september 2009

Charms och Veckans Skiss

Jag har gjort en megabeställning med Charms från USA, gillar verkligen dessa underbara små dekorationer...Men det blev väldigt många så jag säljer av resterna!!
Beställ alla du ser på bilden 30 st för 60 kr ink.porto, 2 dubbletter förekommer av de mindre sorterna.

Du kan också köpa 10 st av en sort 20kr påsen inkl. porto
5 st av de större nr, 2,10,13,15,19,24 20kr påsen inkl.porto

Meddela mig på mailen eller lämna ett meddelande i detta inlägg!!

Jag skickade ju in till veckans skiss LO,n här nedan om att åka i en blå plisbil...den kom med bland de 4:a på veckans skiss!! Kul!!

torsdag 10 september 2009

Inspiration på Handstämplat!!

Jag fick för 2 veckor sedan en liten förfrågning om jag ville altra en box till min vän Annas syster Karin. Fick veta att hon gillade mina saker så det är klart att jag ville det!! Här kommer resultatet!!
Inspirationen finns även på handstämplats blogg, kika gärna in!!




onsdag 9 september 2009

Gäst DT uppdrag till Magdas!!

Idag var det dax för mig att få den stora äran att gästa Magdas Scrapbooking. Jag fick nya papper från 3 buggs in a rug!!

Komentarer från Anette!!
När Tessalonika tackade ja till att gästa oss, blev jag extra glad över att hon dessutom gillar lekfulla papper! Jag vet att många av er som besöker bloggen också tycker om lekfullt och färgglatt, då känns det bra att kunna visa och inspirera till olika sätt som man kan använda papperen på





Tack för dina fina albumsidor Tessalonika! Jag gillar att du har använt papperen både som bakgrundspapper och i form av utklippta motiv. Papperen från 3 Bugs passar verkligen perfekt till det! Min favorit är Renar på Vift. Det blev väldigt fint att klippa ut en av renarna ur papperet och lyfta fram den litet extra på en 3D-kudde.
//Annette


Tusen tack för att jag fick äran att gästa er!! Det var ett roligt uppdrag med roligt material att jobba med.
För att se hela inlägget hos Magdas klicka HÄR!!

Fler LO,n från helgen!!

2 Lo,n till som jag gjorde i helgen!! Detta var en utmaning där det skulle vara en färg i texten, och sedan skulle det finnas en målad dekoration i samma färg!!

Detta blev en perfekt LO med mina barn och Malins 2 minsta när det var dax att ut och åka i vår el-polisbil... Mycket roligt hade barnen.

Här är ytterligare en LO som är gjord till Svensk Scrapbooking och den skulle handla om glädje. Denna LO,n är verkligen glädje, att se Musse knalla efter sin pappa med sina hörselkåpor och sin egna gräsklippare.

tisdag 8 september 2009

Ännu en underbar dag!!

Jag får grattulera mig själv idag!! Nu är vi båtägare till vår pärla. Har betalat idag och skrivit papper!! Det känns så bra! Döpt henne har vi också gjort...Theresá efter mig så klart och sedan var det bara tvunget att bli Mariá efter farmor:) Så Mariá Theresá skall våran båt heta!! Det enda som är så sorgligt är att jag kan inte ringa farmor och berätta, hon hade blivit så glad. Jag berättade för henne när jag besökte henne på sjukhuset innan hon gick bort att hon skulle få följa med oss ut på havet...att vi skulle köpa båt!! Nu får hon det.....

Delar med mig lite fler bilder idag på "Mariá Theresá"
Detta är förruffen med 2 enkelsängar för killarna och gott om plats!!


Båten´s dinett samt akterruffen med en dubbelsäng för mig och Donny!!

måndag 7 september 2009

Underbar helg!!

Då var vi hemma igen efter helgens Scrappmara i Halmstad!! Vilken underbar helg jag har haft med Ann och Emma!! Emmas föräldrar har en jättefinstuga/hus nere i Hälviksstrand strax utanför Halmstad. Så vi packade bilen redan i Fredags och tuffade ner. Kom ner i bra tid så det blev 2 flaskor vin och lite gott tilltugg!! Mums!!
Lördag och söndag har det bara varit pyssel, mycket roliga tävlingar och mycket trevligt sällskap!! Är lite stolt för igår blev en av mina LO,n utsedd som vinnare i en av skisstävlingarna!! Emma hon var med i tävlingen gör ett eget minialbum och hon vann den tävlingen!! Grattis igen Emma. Det bästa av allt var att hennes pris var en skärmaskin....och hon har ingen så hon har lånat Anns hela helgen.

De sista på dagen igår var en extra utmaning där man skulle scrappa på 20 minuter hur helgen hade varit!!

Så här blev min LO!!


Det kommer fler Lo,n under veckan...lyckades med 13 st och jag är "skit"nöjd med alla!!

Toppen, tack än en gång tjejer för denna underbara helg, nästa höst åker vi i gen....

fredag 4 september 2009

Månadens skiss!!

Idag startar Scrappis skissteam upp med månadsskisser!! Ni har hela månaden på er att tolka skissen. Kika in HÄR för mer information. Denna månaden är det min skiss ni skall tolka!! Häng på 2 st vinnare lottas fram och vinner varsitt hemligt papperspaket från HP Hobby värde 200:-





Min tolkninga v av skissen. Jag valde att bara klippa ut en edge kant från ett runt papper, har sedan använt mig av acrylfärg!! Har stämplat swirlsen med samma acrylfärg och sedan glazat. Jag har använt svarta bokstäver som jag lagt en vit kant runt!!


Hoppas att ni hänger på att tolka skissen på Scrappiz...
I eftermiddag ger jag, Emma och Ann oss iväg till Halmsatd och Mima´s scrappträff som går över 2 dagar!! Det skall bli jättemysigt att träffa tjejerna och umgås hela helgen. Emmas föräldrar har en stuga i Halmstad så i den skall vi bo. Det var ett tag sedan vi var iväg, så det blir underbart med en hel helg utan barn och pass.

Skissbidrag!!

Hittade en skissutmaning HÄR hos Mima´s. Skissen föll mig inte riktigt i smaken direkt, men efter ett tag hittade jag något, så då var jag tvungen att tolka skissen!!


torsdag 3 september 2009

Primas flowers!

Jag hittade en utmaning på Magdas forum som var att göra något med Primas Flowers förpackning! Jag hade slängt min men plockade genast fram den igen ( tur att jag inte tömmer min scrap papperskorg så ofta)

Jag använde den snygga förpackningen som bakgrund till mina kort!! Chalkade lite på kanterna och klart, mycket enkelt!!

onsdag 2 september 2009

Skisstävling hos Handstämplat!!

Denna månaden är det jag som ansvarar för bloggen på Handstämplat! Jag startar upp månaden med en skisstävling. Denna tävlingen gäller för kort!!
Tolka skissen och var med och tävla, mer information hittar du här. Kikar du in på bloggen så hittar du även DT tjejernas tolking av skissen.


Sista dagen för inlämning är den 24 September kl. 23.59 och man lämnar in sitt bidrag genom att maila till handstamplat(at)bornet.net Förminska bilderna så att de är mindre än 500 x 500 pixlar. Vinsten är ett presentkort i webbutiken till ett värde av 150:-

Här kommer min tolkning: