fredag 31 juli 2009

Sorg i mitt hjärta!!

Idag bestämde sig min farmor som varit sjuk en längre tid, åkt in och ut på sjukhuset, att nu var det nog. Hon har kämpat färdigt, hennes sista önskan var att alla i familjen skulle acceptera hennes beslut och komma in till sjukhuset för att säga hej då!
Vad gör man med denna information...jag älskar min farmor över allt annat så jag tog hennes beslut till hjärtat och accepterade det. Men det är svårt att ta det till sig.
Jag har varit hos henne i kväll, kramats och gråtit...tagit farväl. Nu sitter jag här hemma med tårarna rinnandes nerför min kinder och hoppas för hennes skull att hon snart får sommna och sova gott!
Men jag kommer sakna henne varje dag resten av mitt liv!

onsdag 29 juli 2009

Less is more!!

Jag är inte direkt en scrappare som får till det med Less is more! Men igår kväll när jag satt så bara jag fick till denna blåa sköna LO med minimalt med dekorationer. Denna är absolut en Less is more Layout!!


tisdag 28 juli 2009

Sköna "Juni" sommar

En Lo som jag gjort på Musse när han kommer på att han kan trampa på Bobo´s stora traktor. Vilken lycka!!


söndag 26 juli 2009

Hemma igen!!

Efter 5 underbara dagar på Käringön så var vi hemma igen!! Borta bra men hemma bäst!! Ja det stämmer verkligen. Vi har inte haft tur med vädret men det har varit så skönt att bara slappa och umgås med familjen.


Idag bär det av mot Vänga, det är pyssel/vinkväll som står på schemat. Idag är det Malin som skall ha det hos sin mamma i deras fina hus. Ja, det blir väl mat, vin och lite utmaningar...skall bli jättekul. badkläderna tar vi med efterssom huset ligger precis vid sjön, kanske tar vi oss ett litet dopp!!

fredag 24 juli 2009

DT Träff hos Handstämplat!!

I våras träffades en del av Handstämplats DT gäng för en pysseldag i butiken!! Med på träffen var till höger på bilden Aase, dottern Johanna, DT mamma Kajsa, Cilla och SasSa!!


En härlig dag med mkt pyssel och härliga skratt!!

onsdag 22 juli 2009

LO Inspiration!!

Bobo förra sommaren vid Malsjön.

Skissen hittar ni på svenskscrapbooking!!

måndag 20 juli 2009

3 Lintottar!!

När familjen Dahlgren var på besök, så var det filmtajm. De små kottarna myste i Moas knä!!


Lilla scrapgänget!!

Jag brukar ta en del kort när vi träffas för att scrappa eller när man är i väg på träffar. Det är dock väldigt sällan som jag gör något med dessa kort! Men här kommer ett par kort från en liten pyssel/vinkväll som vi hade hemma hos mig i våras! De grymma tjejerna på bilden är Marianne, Malin och Camilla!!


söndag 19 juli 2009

Hemma igen!!

Då var vi hemma efter en 2 dagars tur i Vimmerby!! Astrid Lindgrens värld har vi besökt. Vi hade kanotur med vädret, solen sken från blå himmel!

Bobo var mycket nöjd, han träffade Emil och fick pratat lite med honom!!

Jag och Bobo blev jagade av knecktarna, så det vara bara att kasta sig upp på hästryggen och rida iväg!!

En figur som var poppulär var Världens bästa Karlsson!! Barnen fick vara med på scenen och spela teater!!

Ett besök hos Pippi blev det ju självklart!!

Bobo passade på att ta en liten tur på Lilla gubben!!

Pippi kom med sin pappa från de 7-haven!!

Donny och barnen testade flotten!! Bobo tog sig ett dopp....med kläderna på! Han skulle hoppa av flotten lite snyggt men halkade och stöp rätt ner i vattnet....

Vi gjorde ett besök till Mattisborgen där vi träffade Ronja och hennes familj!! Denna showen var riktigt bra!!

Våran lilla stuga som vi sov våran natt i...liten och mysig!!

Grodans skissutmaning!!

En ny skissutmaning hos Grodans scrapgarden!! Självklart måste jag tolka....

Musse leker med sin lastbil på Kärringön, lastar sten!! Det är väl ingen som missat att han är tokig i lastbilar, grävmaskiner mm

fredag 17 juli 2009

Lo-Inspiration

En LO som jag gjorde i lördags när jag och Malin pysslade!! Den är sommar för mig när den är som bäst!!

Idag åker vi till Astrid Lindgrens Värld!! Det blir en övernattning i en liten mysig stuga samt 2 dagar i parken. Det kan behövas 2 dagar då det kommer att vara massor av folk(enligt säker källa)!! Men det skall bli jättekul...
Ha en underbar sommardag....

torsdag 16 juli 2009

Utflykt!!

Igår packade vi oss och pickninckorgen iväg till kusten!! Underbara Marstrand... Kanonfint väder hade vi, iaf halva dagen. På eftermiddagen när vi gick inne på fästningen öppnade sig himmlen för ett ordentligt regnväder!!

Fästningen var mycket poppulär





Nästa utflyktdmål är till välbesökta Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld!! Dit åker vi i morgon...

tisdag 14 juli 2009

Gäst DT hos Grodans Scrapgarden!!

Jag blev ju den lyckliga vinnaren hos grodans när de hade en skisstävling!! Vinsten var att Gästa för dem V.29. Här kommer mina alster som idag ligger på Grodans blogg!! För mer detaljer om vilket material jag använt kika in här



Jag fick även i uppdrag att skapa ett kort eller något altrat!! Hade precis gjort en sats med Flädersaft så jag bestämmde mig för att altra en flaska flädersaft !!



söndag 12 juli 2009

Pysselkväll och Singstar!!

Då var ännu en helg avslutad! Även denna helg har vi spenderat med halva familjen Dalhgren. Mkt trevligt..
Gårdagen startade vi med full aktivitet på hoppborgen i Borås, mkt uppskattat för alla 4 barnen. Lite fika och gott kaffe blev det också!! Väl hemma var det middag och eftersom det inte var så lovande grillväder så blev det varm smörgåstårta med sallad och en flaska rött till oss vuxna!! När barnen väl var i säng så var det fram med pysselsakerna!! Jag har vind i scrappseglen så det blev 3 nya Lo,n. Kvällen rundade vi av med Singstar och allt vad det innebär. Sen kväll men otroligt rolig!! Dagen idag har varit seg, det blev besök på lekparken och sedan bjöd Malin på lunch....
Tack för ännu en mysig helg Malin!!

lördag 11 juli 2009

Inspiration med overlay!

En LO jag gjorde för länge sedan, har helt missat att blogga den. Har använt mig av en overlay. Detta är otroligt roligt och enkelt+ att det går snabbt. Jag har skrivit journaling runt kortet samt stansat ut en bård.


Jag har skrivit journaling runt fotot för att rama in de: Jag. Mamma till 2 killar, sambo,husägare,lycklig, scrappare,DT för Scrappiz,Prickiform & Handstämplat, kär och stolt, blond!!

fredag 10 juli 2009

Grodans skisstävling!!

Grodans Scrapgarden har nu en skisstävling. Tävlingsbidraget skall vara inne senast söndagen den 12/7Min tolkning av skissen blev så här:


torsdag 9 juli 2009

Pappersbitens skisstävling!!

Denna månaden har Pappersbiten en skisstävling!! Skissen har Morfen gjort, jag gillar hennes enkla skisser .

Min tolkning!!

Musses inskolning på Igelkotten förra året!! Han fick tag på frökens kaffekopp, hällde i lite sand och sedan var det ju bara att dricka!! Kaffe med sand!! Nja låter sådär tycker jag!!


Veckans val!!

Jippiii!! Jag blev veckans val hos Veckans skiss!!
Med motiveringen: En glad och pigg layout med busiga dekorationer.


Vad roligt, då blir det att hugga in i denna veckans skiss!!

onsdag 8 juli 2009

Pysselkväll

Igår kväll hade vi en jättetrevlig pysselkväll hemma hos mig!! Jag hade en liten tävling som var en skiss+ 2 utmaningar till denna LO.n Alla fick dra 2 lappar som talade om vad man skulle ha för färg och vilka 3 dekorationer som skulle finnas med på Lo,n

Här kommer skissen som skulle tolkas!!

Jag drog lappen med Rött och vitt!! Mina dekorationer skulle vara Band, knapp och ros!!

Mariannes härliga Lo. Hon drog färgerna Rosa och vitt. Hennes dekorationer skulle vara Rub-on, blomma samt brad.

Malins LO! Hon fick färgerna orange och vitt. hennes dekorationer skulle vara spets, bling och chipboard.


Camilla´s lo. Hon fick färgeran grönt och vitt. Dekorationerna skulle vara stämpel, dymo samt pearlmaker.



Vinnaren i denna tävling blev Malin!! Grattis....hon vann en hemmalagad flaska flädersaft!!
Nu ser vi fram emot nästa träff med tjejerna, alltid lika trevligt att träffas!!


tisdag 7 juli 2009

Veckans skiss+pysselkväll!!

Jag gillar verkligen Veckans skiss!! Problemet är att jag hinner oftast inte att skicka in på 1 vecka!! Men förra veckans skiss gillade jag massor, så den tolkade jag!!




Ikväll kommer lilla vin/pysselgänget (Malin, Marianne & Camilla) hit för att pyssla, vissa skall nog dricka vin och sedan kommer det att bjudas på lite Tapas!! Gott! Det kommer bland annat att bli oxfileé spett, kyckling vingar med aioli mm resten avslöjar jag nog inte!!

Som vanligt i kväll blir det en liten tävling!! Det kommer bli en skissutmaning och sedan kommer de att få dra 2 kort som talar om vad resten av utmaningen är, detta vill jag inte avslöja nu!!

Kika in här i morgon för att få lite tävlingsalster att inspireras av!!

Vi kommer få en underbar kväll med god mat, gott vin och framför allt med gott sällskap!!

söndag 5 juli 2009

Singstar

Vilken trevlig helg vi har haft med Fam. Dahlgren. Igår blev det goda drinkar, gott grillat och senare på kvällen en galen natt med singstar dueller!! Oj, vad alla var grymma :)

Stefan och Malin laddar till max!!

Tjejduellen var inte så jämn!! Malin vann typ alla dueller utom 1.....

Duellen mellan Donny och Stefan var stenhård!!


Malin blandar drink!!



Idag har vi bara slappat, tagit en liten promenad och bara haft en mysig söndag tillsammans! Och vi avslutade den med fetgod kebab!! Mums så här dagen efter...
Tack för en mkt trevlig helg!! Det får vi snart göra om.....

fredag 3 juli 2009

Bind it all!!

Jag har inhandlat mig en ny liten maskin...Bind it all!! Är lite sugen på att göra egna album, små anteckningsböcker mm. Fyndade denna av Kajsa på Handstämplat.....