måndag 28 september 2009

Scrapfeber hos Magdas!!

Då har ju Höstens stora scrapfeber dragit igång hos Magdas!! Den går av stapeln mellan den 26/9-26/10. 12 st deltävlingar/utmaningar är det!!
Här kommer mina första 3 bidrag!!

Den ena utmaningen var att scrappa om något som man är stolt över: Självklart blev det om mina 2 underbara killar som jag älskar över allt annat!!

Nästa utmaning var att scrappa om eller till någon som fyllt/fyller år. Det blev en LO om Bobos födelsedag när han fyllde 5 år. Han hade då ett piratkalas som blev väldigt lyckat!!

Och den 3:e utmaningen för idag var att scrappa en LO/kort med jultema. Här är Bobo med tomten, han har fyllt 2 år!! Helt orädd och sitter i tomtens knä hela tiden!!

Idag skall jag börja min kvällskurs i Alingsås " förarbevis" skall jag ta för vår lilla båt!! Skall bli mkt spännande då jag "typ"inte kan ett båt ord!!
kram kram.....

2 kommentarer:

Aase sa...

Underbara LO allihopa. Vad kul med förarbeviset. jag gick den kursen för ca 29 år sedan :=) Tror det hänt lite sedan dess. Du kommer dock att fixa det galant, klarade jag det utan båtkunskap utan att satt foten på en båt och aldrig efteråt heller och egentligen utan rätt båt intresse.... Mer som sällskap :)DÅ klarar du det jag lovar!!!!
Kramen Aase

bitte71 sa...

Vilka fina alster, så duktig du är! Jag har inte kommit igång med en endaste utmaning än till Scrapfebern!