söndag 13 september 2009

Nya äventyr!!

Idag skall vi åka till "våran" båt. Vi har ju bestämmt att vi skall ta hem båten denna första vintern för att fixa lite med inredning och köket skall renoveras samt att vi vill måla till den!! Så på tisdag kommer båten på stora lastbilen och dimper ner i vår trädgård!! Skall bli kul med en jättebåt utanför fönstret.

Så idag skall vi ta vår första tur med Mariá Theresá. Båten ligger i Långedrag och skall idag flyttas till Fotö, där den skall hämtas på tisdag. Så detta blir en spännande dag, fikakorgen är packad med godsaker och alla är jättespännda!! Kameran är också med för vår första båttur måste vi ju föreviga!!






Doodling!!

Igår inspirerade jag med lite doodling inspiration, inget jag vanligtvis sysslar med. Men det är faktiskt kul. Det är ju tur att det finns färdiga mallar som man bara kan rita av, jag är verkligen urdålig på att rita på fri hand!! Använde en guldpenna som jag tyckte passa till mitt kort som är utskrivet i Sepia. Har lagt lite highlight och skuggor samt frossat i underbara pärlor!!

1 kommentar:

Sara sa...

Hej hej!

Jag brukar inte heller använda mig av doodling så ofta på mina lo:s men det är jättefint! Bara jag som är lite feg..
Många fina alster att inspireras av på din blogg!
Hälsn Sara