måndag 14 september 2009

Fylld av lycka!!

Vi hade verkligen en toppendag igår på havet!! Solen sken från blå himmel, blåste dock lite grann. Men vi fick oss en härlig båttur från Långedrag, Saltholmen till Hönö där båten skall lastas. Barnen var helt lyriska och jag och Donny är så glada och stolta över vår fina båt.


Jag är ju jättesugen på att lära mig allt om detta med båtar, så om 2 veckor skall jag börja min kurs. Måste ju självklart ta förarbevis, inte är det bara Donny som kommer få köra båten, nej nej, jag vill nog vara med lite granna också!!

Hönö en solig höstdag, underbart!!

Detta underbara hav som nästa sommar kommer att vara vår plats, vi längtar jättemycket tills våren nu!! Men först skall ju hösten dra förbi, och vintern, julen med vår tur till fjällen och skidåkning (det är inte fel heller). Sedan vår och sedan i April är det dax att sätta Mariá Thereseá i havet igen!! Och då kommer hon vara i tipp topp!!

2 kommentarer:

Aase sa...

Låter som du har en bra plan gumman.... Visst är det härligt att ha ngt att längta till.
Må gott vi ses på lördag!!!!!
Kram Aase

Kajsa sa...

åh vad stolta ni ser ut!!
jag är inte en ute till havs tjej men jag älskar havet och klipporna. finns inget vackrare än västkusten.. och lugnet man finner där.. skulle inte tacka nej till jobbarkompisens stuga vid Bua som ligger ett stenkast från hav och klippor..=)
kram kram