måndag 8 juni 2009

Superglad!! Gäst DT uppdrag!!

Förra veckan kikade jag in hos Magdas, på deras forum fanns det en lite Gäst DT tävling! Man skulle beskriva sig utifrån ett alster, utan kort. Jag gjorde så!! De 3 bästa bidragen skulle få ett Gäst uppdrag!! Idag när jag kikade in fick jag se att jag var en av de 3 vinnarna!!!! Hur kul är inte det. Jag blev verkligen superglad!

Här kommer kortet samt min text!!
Jag kände att jag genast kunde bidraga med min stil här! När jag började skapa för 1 1/5 år sedan var allt jag gjorde överdekorerat med papper!! Nu känner jag att jag äntligen har landat i mitt scrappande, lite lugnare alster och lite mer pilliga dekorationer! Band, knappar, bling ja dessa dekorationer använder jag mig av en hel del. På detta kort visar jag min stil och stämpeln är en trädgårdstjej, och när jag inte sitter inne och pysslar brukar jag påta runt i min trädgård!!

Vinnande motiveringen från: Ditt kort ger en bild av dig som en glad trädgårdstjej med känsla för detaljer. Jag tycker inte att man ser den färgkombination du valt så ofta, så du är kanske inte så mycket för att scraplifta utan litar på din egen stilkänsla..? Och så har du dekorerat ganska mycket, men ändå så perfekt avvägt så att det inte blir för mycket och inte för litet. Med tanke på hur kortet ser ut skulle jag gärna vilja se hur din trädgård ser ut, den är säkert väldigt vacker!

Kika in i forumet för alla bidrag!!

3 kommentarer:

Aase sa...

Grattis grattis många gånger om. Vad kul att få känna sig betydelsefull.....
Kram Aase

Marianne sa...

Tjena bruden
Blir inte det minsta förvånad. Stort grattis!!!

Kram
/M

Morfen sa...

Vilket underbart kort och grattis till uppdraget!! :D