fredag 17 april 2009

Snack!!

Denna veckan har jag inte suttit vid mitt scrappbord alls. Så tyvärr har jag inget nytt att visa. Det blir lite snack istället. Träffade DT mama Katarina och söta Lisa igår...Mysigt det blev massa av brainstorm ang kommande tävlingar. Så håll utkik, massor av roliga omväxlande tävlingar utlovas. Hos Prickiform kan du vinna ett presentkort i webbutiken för 200:- i alla tävlingar!!

I Tisdags träffade jag även DT mama Kajsa på handstämplat, jätteroligt att ses. Härligt att få en röst och en personlighet till ett kort!! Ni har väl inte missat att Handstämplat skall ha en Scrappmara i Borås den 30 Maj 300:- fär en heldag med mat, dryck, tävlingar mm.

Ja det har verkligen varit en galen vecka, åkt till kursen kl 08,00 på morgonen, sedan jobb och sedan kvällsgrejer och hemma typ 20,00.
Längtar tills imorgon...då kommer det 3 sköna brudar hit Malin, Marianne och Camilla med full packning med scrappsaker, här skall det pysslas, tävlas, käka god mat och såklart dricka lite vin och andra godsaker. Jag har inhandlat en lite Goodibag till alla och har även en liten utmaning på gång!!!
Ser fram emot en underbar em och kväll med tjejerna....

1 kommentar:

Lotta sa...

Hejsan!
Oj vad du har gjort mycket sen jag var här sist.....Och så fint allt är....Älskar ditt minialbum.....Helt galet snyggt!
Ja Handstämplats träff ja....Du kommer antar jag:) Jag kommer åxå, då ses vi...Vad kul!
Ang. fiskarstämplen....Den kommer från Stämelstudion. Finns under omonterade stämplar AAA. Dom har SÅÅÅÅ fina stämplar där, vill ha ALLA...såklart:)
Ha en bra helg!
Kram