lördag 11 april 2009

DT Uppdrag!!

I mitt DT uppdrag denna gången kom det ett par underbara damer samt en riktigt skön text. 3 kort skulle jag göra med kortstommar i storlek 14x14 cm.
Mina Inspirationsord var Fart & Fläkt, och jag skulle jobba med rött, rosa & orange. Jag fick också äran att tolka min egen skiss, riktigt kul!!

Om du tolkar min skiss- skicka oss gärna bilder till info@prickiform.se så kanske de hamnar på Prickiforms blogg!På detta kort har jag använt mig av oranga toner, jag har målat stämpeln med Distresser, använt bling samt papperssnören.


På detta kort har jag endast använt röda toner, stämpeln har jag embossat med rött pulver+ att jag har frossat i bling!!


Detta kort är i rosa toner, här har jag valt att måla stämpeln med Promakers. Jag har också använt mig av band och även här en hel del bling.


Som vanligt är uppdragen från Katarina roliga och utmanande. Älskar att jobba med dessa damer, de är mkt roliga att färglägga, lagom stora ytor och många roliga detaljer. Även textstämpeln är så flott och passar perfekt till motivet.Det är roligt att se hur olika motiven blir när man använder sig av olika tekniker! Du hittar stämplar, bling och diverse band i webben.
Missa inte vår tävling som vi har, kika in HÄR, sista dagen att skicka in är den 22 April. Här har du chansen att vinna presentkort på 200:- i vår webbutik....Kanske är du också sugen på ett par härliga stämplar från Prickiform...
Tack för mig för den här gången, vi ses snart på bloggen igen. Kram till er alla!!!


3 kommentarer:

PRICKIFORM sa...

Hej!
Strålande utfört som vanligt!
Kramar i massor
Katarina
Ps. Nu är texten ändrad, tack! Ds

Malin sa...

Härliga kort! Jag ska tolka din skiss- jättefin! Heja dig för allt du åstadkommer!

Kram kram Malin

Lina sa...

Vilka fina kort du gör!!
Kul att du gillar damerna.
/Från tjejen som ritat dem :-)