tisdag 30 december 2008

Grattis kort

Ett grattiskort...Kul att göra andra kort än jul :)


Gott nytt år...

Igår blev det lite nyårskort...Ha har köpt denna söta Tomas stämpel men inte använt honom en enda gång...Men nu fick han pryda dessa 3 kort!!!

söndag 28 december 2008

Borta bra men hemma bäst!!!

Ja då var julveckan över!!! Oj så fort det går....Vi har haft kanonväder alla dagar, sol, ingen vind och -5-10 grader....
Jag gjorde åter debut på min snowboard bräda...den har vilat i 5 år..så det var på tiden att den fick komma ut...Och det gick sååå bra, när jag väl kom upp i liften...I branäs har de bara knapplift och det är sååå j...vla svårt, men skam den som ger sig...Väl uppe så blev det fantastiska åk...roligt att man inte tappat stingen, fast min ringa ålder :)
Musse har suttit på Pappas rygg, och Bobo har åkt själv hela tiden...så kul att vara ute i backen hela familjen...
Skönt att vi har 1 vecka till att se fram emot...Vår vecka med kompisarna i Vemdalen.....

Nu suger det redigt i scrapp tarmen så det blir att plocka fram grejerna i morgon. Scrappers söker DT så det blir att göra ett nytt försök.... ;)

torsdag 18 december 2008

Förväntan är över!!!

Ja då kom beskedet idag som jag inte hade tänkt mig ;(, det blir inget DT för mig hos Designat....Lite tråkigt, jag hade verkligen gillat det...Men så är det...De tjejerna som valdes var kanonduktiga...så det skall bli spännande att se vad som kommer komma på bloggen framöver !!!
Nu kommer mina scrappsaker att få sig en liten vila...Skall jobba på Designat både Lördag och Söndag (samt jobbat idag) sedan skall det packas och på Måndag FM åker jag och min underbara familj till Fjällen...Branäs rättare sagt...Skall bli såååå underbart att bara vara nästan en hel vecka, umgås, åka snowboard, äta god mat och dricka gott vin....
Men längtar lite tills det är dax att pyssla igen, har varit helt insnöad på julkort och tändsticksaskar de sista 2 månaderna, så efter jul skall det bli LO för hela slanten......

Till er alla önskar jag en GOD scrapp Jul och ett Gott nytt år..............

tisdag 16 december 2008

Rolig Post!!!

Idag när jag kom hem trött efter en låååååååååång arbetsdag (13 timmar) så låg det ett litet kul paket från Pysselgården till mig...3 stämplar från Inkido och 3 julpapper också från Inkido...
Kanonroligt!!! Tack snälla ....

måndag 15 december 2008

Pyssel kväll !!!

Idag var det årets sista pysselkväll...Bobo fick följa med idag, Oj vad han tyckte det var kul....Själv är jag ganska mättad på julkort så idag blev det en liten ängla låda, den skall vidare till Annas Änglarum i Nårunga...Skall göra lite änglasaker till henne som skall finnas för försäljning där....Jätteroligt med annat än julfärger....

Detta fina kort gjorde Bobo......


Vunnit en RAK...

Oj vad kul...Jag lämnade förslag på bättre hemsida (efter önskemål från Pysselgården)...Jag vann en RAK=( en liten present från butiken, betyder Random Act of Kindness).
Spännande att få se vad som kommer i lådan;)

CD Fodral

Skall ge bort ett present kort!!! Hur kul är det i ett tråkigt kuvert :) Tog ett CD fodral som jag har dekorerat på Framsidan...Innutill har jag på vänstersida skrivit min text och på högersidan sitter mitt presentkort.Tog vanliga fotohörn så är kortet lätt att ta bort!! På baksidan har jag gjort det enkelt och med min signatur...En annorlunda variant på ett "vanligt kort".....
Om man skall ge bort pengar är detta lite kul också...rulla då pengarna i så de syns lite grann....







torsdag 11 december 2008

Beställd Tändsticksask!!

Min granne skall på Glöggfest!!! Vad passr inte bättre än en Ask med Tomas dricker glögg ;)





Min senaste LO...


Hittade gamla kort på Bobo där han är lika gammal som Musse är nu..Otroligt kul att göra LO där båda barnen är i samma ålder!!!!
Jag har använt mig av lite olika Rub-on´s samt Overlay´s....Solem i hörnet är målade med Promakers....



Mini Mara Designat!!! Poängjakt!!!

Förra söndagen var vi på Mini Mara...Julpyssel på Designat i Vårgårda. Ett par tävlingar hade det och en av dem var Poängjakten där man skulle få plats med 36 (tror jag att det var) olika saker och material....Jag delade vinsten med Joanna. Vi lyckades få med ALLT...Här kommer resultatet ;)

måndag 8 december 2008

Julförsäljning!!!

Idag fick jag resultatet av försäljningen på lilla julmarkanden. Det var Anna Hedin som sålde mina saker när hon hade öppet hus i sitt Änglahus. http://www.annasänglahus.se/. Allt hade varit jätteuppskattat, men specielt mina böcker, tändsticksaskar + de altrade lådorna..Kanonkul! Så nu har jag fått ett nytt uppdrag...Anna vill gärna sälja mina saker i fortsättningen, men då med Ängel tema. Så nu blir det att beställa ängel stämplar och skapa vidare...Underbart!!!

lördag 6 december 2008

DT- ansökan!!!!

Ja då var de klara...mina Alster till DT ansökningen på designat...http://designat.e-butik.se/..
3 st LO:n eller 2 LO:n och något altrat skulle man skicka in....Jag valde 2 LO:n och 1 altrad bok....
Jag tycker själv att de blev bra....Mer än skicka in kan jag ju inte göra....Men det vore super kul att komma med.....
Jag önskar mig själv lycka till!!!! (tror jag kan behöva det ;)







torsdag 4 december 2008

Dagbok!!!

Mamma beställde en dagbok....Här kommer den!!


Lucia kort!!!

Ja då vart det klart...Ett beställningskort till Herrljungas lucia.....
Jag har embossat stjärnorna, använt cuttelbuggen för bokstäverna, alfabet Morgon samt Licorice stick...Dessa är också glasade... Stämplarna kommer från panduro och de har jag embossat och sedan målat med Promakers. Banden har jag fäst med brads och handskrivit på en Tag...Hoppas hon kommer gilla det ;)


onsdag 3 december 2008

Nya Julkort!!!!

Ja, då skall mina kort i väg på en ny Julmarknad...Denna gången i Nårunga!!! Spännande...Har knopat i hop ett par nya för helgens marknad!!!

Ett underbart kort i vitt och silver...Alla stämplarna kommer från Inkido+ pappret och alla stämplar är embossade.
Stjärnorna på cardstocken är stämplade direkt på cardstocken....
Jag har även använt silverpenna för att förhöja kortets ytterkanter!!!!


Ett enkelt kort med Thickers i guld, blommor från you do, och ett handritat hjärta. ...






Här har jag embossat god jul med silver, stämpeln finns på stämpelboden i alingsås...Sedan är det ju Tomas, målad med Promakers....




Här har jag gjort 3 st kort 10x10...Perfekta i blomgruppen eller till jul paketen. Stämpeln kommer från Inkido och är Embossa i rött.